Régóta dolgozol a pénz témáján,
de nem jönnek az eredmények?

Itt a megoldás! Nem könnyű és nem gyors, DE MŰKÖDIK!

Figyelem, a termék megszűnik, így most kedvezményes áron kapható!

 

Szeretnél változtatni az anyagi helyzeteden, de sehogy se sikerül?

A megoldás a módszeres és alapos hitrendszeri nagytakarítás.

Mit jelent ez? Azt, hogy át kell programozni magadat.

Azok, akiknek nincsenek anyagi gondjaik, csak egy dologban különböznek tőled, méghozzá abban, hogy ők ösztönösen úgy gondolkodnak, éreznek és cselekednek, hogy az vonzza a pénzt. 

Jó hír: EZ TANULHATÓ!

 

 

Ezen a földön mindent az ok-okozat törvénye irányít.
Ha megérted, hogy mi az oka annak, amikor jön a pénz,
akkor bármikor képes leszel megismételni azt az okot,
és jönni fog a pénz. Ilyen egyszerű.

Mi határozza meg az anyagi helyzeted?

Ma már tudományos tény, hogy az életünk alakulásáért 95-98%-ban a tudatalatti programok felelősek.

A tudatalatti programjaink többsége  7 éves korunkra rögzül az alapján, amit a szüleinktől és a környezetünkben élőktől látunk.

Ez az oka annak, hogy egyesek erőfeszítés nélkül képesek sok pénzt keresni, míg mások hiába küszködnek, nem jutnak egyről a kettőre.

Ezeknek a programoknak a lecseréléséhez nyújt segítséget ez az anyag.

MOST ÁLLJ MEG EGY PILLANATRA ÉS GONDOLJ A GYEREKKORODRA!

Mit tudsz felidézni? Hogyan bántak a szüleid a pénzzel? Megkaptál mindent, amit akartál?
Volt zsebpénzed? Volt perselyed? A szüleid takarékoskodtak?
Hallottad valaha, hogy “a pénz nem a fán terem”? Vagy, hogy “tisztességes úton nem lehet meggazdagodni”?
Ezekből lesznek a tudatalatti programok. Abból, amit látsz, tapasztalsz és hallasz.
Ez alapján mit gondolsz, milyenek lehetnek a te tudatalatti programjaid?
Ha úgy érzed, hogy erősen korlátozzák a sikereidet, akkor se keseredj el!

AZ ÖNFEJLESZTÉS A MEGOLDÁS, EZT NÉZD!

Összeállítottam most két csomagot,
hogy a lehető legkedvezőbb áron juthass hozzá most egy nagyon hatékony önfejlesztő eszközhöz.
Beletettem a Théta Healing nyújtotta előnyöket, (hogy fel tudd oldani a tudatalatti blokkjaidat)
az önmunkában szerezett 25 éves tapasztalatomat,
és a pénz témájában végzett 10 éves tanulmányaimat.

Mikor voltál utoljára felszabadult?

Biztos te is tele vagy álmokkal, vágyakkal, vagy egyszerűen szeretnéd gondtalanul élvezni a szeretteid társaságát, de az a fránya pénz mindent meghiúsít. Mindig itt akadunk el.

Belegondoltál már, hogy milyen lenne, ha nem kéne foglalkoznod a pénzzel, mert mindig lenne annyi, amennyi kell? Mennyi energiád szabadulna fel, mennyi érdekes dologgal foglalkozhatnál, mennyi mindent megvalósíthatnál!

ROGRAMOZD MAGAD BŐSÉGRE

Ha eddig hiába küzdöttél, most ideje hátradőlni és más szemszögből nézni a dolgot. Többet ésszel, mint erővel.

Mivel a saját bőrömön tapasztaltam meg a nélkülözést és jártam végig azt a 10 éves utat, ami ebből kivezetett,  az a célom, hogy segítsek neked megtapasztalni a bőség érzését és a napról-napra gyarapodás reményteljes állapotát.

Ehhez 3 dolog szükséges,
és pontosan ebben segít ez az anyag!

1. Támogató tudatalatti minták

2. Helyes szemlélet a pénzről

3. Helyes pénzkezelési szokások

NÉZD MEG, MIT TARTALMAZ A CSOMAG

R

Bővített csomag

 1. Programozd Magad Bőségre Gyakorlatsor
 2. Hitrendszercsere Extra (gyakorlatsor)
 3. Nemesedj és Gazdagodj E-book
 4. Ajándék hanganyagok a pénzről (7 hanganyag, 234 perc, közel 4 óra)

PROGRAMOZD MAGAD BŐSÉGRE

 • Egy két hetes (14 napos) gyakorlatsor, rengeteg kérdés és feladat
 • Több mint 100 gyakori hitrendszer energiatesztelése és cseréje
 • Munkafüzet
 • Meditáció

HITRENDSZERCSERE EXTRA (pdf)

Ez egy gyakorlatsor a pénzzel kapcsolatos további hitrendszerek felderítéséhez. 4 feladatot tartalmaz, plusz 4 db (összesen közel 2 órás időtartamú) hanganyagot,
feladatonként érdemes 2-3 napot rászánni, így összesen legalább 1 hetes gyakorlásra nyújt lehetőséget. (Témák: pénz és bűnözés, háborúk, luxus, szegénység, adakozás, babona stb.)

NEMESEDJ ÉS GAZDAGODJ E-BOOK

 • Ez egy e-book, (egy 300 oldalas könyv) a pénzzel kapcsolatos helyes szemlélet kialakításához
 • 10 év tanulmányait és a tudatalatti hitrendszerek működését foglaltam össze
 • Több mint 40 oldalnyi gyakorlatot tartalmaz
 • Olvasmánylista is van benne, hogy tovább képezhesd magad

AJÁNDÉK HANGANYAGOK

*A pénz témájában korábban közzétett videóim megszerkesztett hanganyagaiból kapsz itt egy gyűjteményt. 7 db hanganyag, ezekben beszélek a pénzzel kapcsolatos helyes hozzáállásról, tudatosságról, gazdagokról, karmáról, manifesztálásról stb.  

(*Ezek a hanganyagok megegyeznek a “Könnyedség a teremtésben – Pénz” anyagban található hanganyagokkal, ám ez esetben ez csupán ajándék a gyakorlatsorhoz és a könyvhöz)

R

Alapcsomag

Programozd Magad Bőségre Gyakorlatsor

 • Egy két hetes (14 napos) gyakorlatsor, rengeteg kérdés és feladat
 • Több mint 100 gyakori hitrendszer energiatesztelése és cseréje
 • Munkafüzet
 • Meditáció

NEM VESZÍTHETSZ SEMMIT – 3 hónapos, 100%-os garancia

Azzal a szent elhatározással állítottam össze ezt az anyagot, hogy könnyen érthető és a gyakorlatban használható legyen számodra-
Hiszem, hogy ez sikerült, ezért felajánlom, hogy 3 hónapon belül bármikor visszakérheted az anyag árának 100%-át, ha nem vagy elégedett vele.
Hogy miért? Mert biztos vagyok benne, hogy a gyakorlatsor a hasznodra lesz, ha aktívan használod, és elvégzed azokat a rövid és egyszerű gyakorlatokat, amiket adok benne. Ha pedig nem, akkor szeretném is visszaadni a vételárat.
VÉLEMÉNYEK AZ ANYAGRÓL

“Ajánlom mindenkinek! Nagy élmény volt számomra, mert a nézőpontokkal olyan , mélyen elrejtett negatív hitrendszereket és berögződéseket is képes voltam felismerni , ami eddig valami okból elkerülte a figyelmem. Köszönöm a lehetőséget, nagyon összeszedett , mindenre kiterjedő látásmódban mutatta meg a pénzhez való viszonyunkat.”
.
“A gyakorlatsor elvégzésével valóban gyökeres és mély változásokat lehet elérni. Ha valaki eljut arra a szintre, hogy találkozik egyáltalán egy ilyen lehetőséggel, az már önmagában is áldás”
.
“Szuper segítség a tudatalatti gátló tényezők beazonosításához és oldásához, mellyel jelentős előrelépés várható az anyagi helyzetünkben.”
.
“…segített átgondolni a pénzzel, a gazdagokkal kapcsolatos gondolataimat, szülői mintákat. Tetszett a mesék és a pénz összefüggése, és hogy milyen érzés, energia pénzt kiadni valamire.”
.
“Nagyon nagy élmény volt bekukkantani magamba, olykor természetesen nagyon fájdalmas is. Rég elfeledettnek hitt emlékek szakadtak fel, de ez nekem nagyon kellett a tisztánlátáshoz. Még, még sok hasonlót szeretnék. Köszönöm a lehetőséget és várom a folytatást!”
.
“Mindenkinek ajánlom, aki szeretne sok pénzt, de nem tudja befogadni a bőséget.”
.
“Tegnap befejeztem a meditációval a kihívást. A mai napon ezek történtek : 1/ aki már 4. hete igérte ideadta végre a 45 ezer Ft-ot, 2/ volt egy lehetőség amiben tudtam számlát kérni 90 ezer Ft-ról… ? Ha ez így kezdődik, kíváncsi leszek a folytatásra! Köszönöm szépen! ?”

MÉG TÖBB VÉLEMÉNY
“Nagyon sok hasznos információ van benne, ami korlátoz minket a teremtésben. A pénzzel való kapcsolata sem jó minden embernek. Nekem sem. Itt kaptam tanácsokat, a feladatok által ami nagyon hasznos, rengeteg múltbéli esemény főleg szülőktől , szegénységtudat felszínre jött. Hálásan köszönöm.”
.
“Nagyon átgondolt a felépítése, több oldalról dolgozza meg a pénzzel kapcsolatos hiedelmeket.
Ez egy kisebb önismereti tréning. Őszintének kell lenni magadhoz, különben nincs eredmény. Nehéz elismerni,hogy irigy vagyok. De ha magadnak bevallod, már tudsz változtatni a magatartásodon. Ha nem vagy őszinte, semmi se változik.”
.
“Egy átfogó, teljesen más szemszögből mutatja a pénzzel való kapcsolatomat. Sok minden most jutott el a tudatomig. /pedig eddig is ott volt ez az információ, csak kellett egy “kis” segítség a megértéshez/”
.
“Bárki számára javaslom, akár szinten tartás, fejlődés, ismétlés, újabb és újabb felismerések vagy aha élményekért. Kedves, aranyos érthető fejlesztő anyag. Könnyen átültethető a gyakorlatba. Úgy a feladatok, a hanganyagok és a meditáció is.
Igen,nagyon tanulságosak,hasznosak.”
.
“Mindenkinek igazán hasznos lehet. Sokunkat érint a pénzzel való fusztrációink, amiknek sokszor nem is vagyunk tudatában. Több oldalról megvizsgálva, kicsit kívülről is rálátva a blokkokra, azok rögtön tudnak is oldódni bennünk. Átalakul a rálátásunk a pénzre és az ezzel kapcsolatos hozzáállás is változhat, ha engedjük. Köszönet a könnyen érthető és mindent átfogó hanganyagokért. És külön hálás köszönet a csodás meditációért. Minden percét élveztem. 🙂 “
.
“Szerintem ezek a feladatok nagyon sokoldalúak, hatékonyak. A feladatlapokkal könnyen ráláthattunk a problémáinkra. Világos és érthető volt.A hanganyagok tökéletes magyarázattal szolgáltak, hogy miként tudunk változtatni. A többi már a mi feladatunk. A meditáció sokrétű, én jól tudom használni. Én többször végig fogok menni a feladatokon,mert van bőven mit dolgoznom a rossz hitrendszereimmel. Köszönet a sok munkáért, és hogy megosztottad velünk: Kati”
.
“Szeretettel ajànlom mindenkinek a Viki feladatait. Nagyon hasznosak,sok sok jò ötlettel, amik nekem nem jutottak volna eszembe.”
.
“Szivesen ajanlom is masoknak is ezeket a gyakorlatokat,feladatokat,mert sok mindenre ra tud latni erzelmi szinten,hogy mik azok a hitrenszerek,gondolati mintak amik gatoljak,hogy a kivant eletet eljek meg! Nagyon szepen koszonom!”
.
“A gyakorlatsor elvégzésével valóban gyökeres és mély változásokat lehet elérni. Ha valaki eljut arra a szintre, hogy találkozik egyáltalán egy ilyen lehetőséggel, az már önmagában is áldás. Természetesen a munkát folytatni kell, nem szabad a csodákban bízni. Minden napunkat is ennek szellemiségében kell élnünk és akkor biztos a siker. Hálás köszönetem Viki a kiemelkedően magas szinten nyújtott segítségnek. Tiszta szívvel és szeretettel ajánlom mindenkinek. Sok erőt és kitartást kívánok Neked.”
.
“Igen, ajánlom is egy két ismerősömnek. Segít az elakadásokat legyőzni.
Némelyik feladatnál megkérdeztem a lányomat, neki milyen gondolatai vannak az adott témával kapcsolatban. Más szemszögből látva az én életemet, mindíg felhívta a figyelmemet valami olyanra,ami felett átsiklottam. Jókat beszélgettünk,olyan igazi mély, őszinte módon. Ezután a 6 nap után én már csak nyertes lehetek!”
.
“Igen,olyan beidegződésekre hívta fel a figyelmemet amiről fogalmam se volt eddig.”

 BÓNUSZ 

A Facebook zárt csoportunkban bármikor felteheted a kérdéseidet, elmondhatod a véleményed, elolvashatod, hogy mások hogy boldogulnak a gyakorlatokkal. Ráadásul mindig új témákkal foglalkozunk ott.

Megváltoztatni az életünket nem könnyű, de nem kell egyedül csinálnod, veled vagyunk!

BŐVÍTETT CSOMAG

Programozd Magad Bőségre (PMB)

29000 Ft

19 900 Ft

PMB Gyakorlatsor
PMB Munkafüzet
PMB Meditáció
Kiegészítő feladatok
Nemesedj és Gazdagodj
Ajándék hanganyagok

ALAPCSOMAG

Programozd Magad Bőségre (PMB)

23200 Ft

14 900 Ft

PMB Gyakorlatsor
PMB Munkafüzet
PMB Meditáció
Kiegészítő feladatok
Nemesedj és Gazdagodj
Ajándék hanganyagok 

* Az árak Bruttó árak, erre már nem jön semmi plusz
* Fizetési módok: Bankkártya (OTP Simplepay rendszerén keresztül)

ENNYI IDŐ MÚLVA LEJÁR AZ AJÁNLAT

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

HA MARADT MÉG KÉRDÉSED, ITT FELTEHETED
Hozzájárulok az e-mail címem ideiglenes tárolásához.

Az e-mail címed csak a válaszadásig tároljuk, azután töröljük.

Vásárlói tájékoztató (rövid, olvasd el, mert fontos)

Vásárlói tájékoztató

 • A “megrendelem” gombra kattintva a pénztárhoz jutsz, ahol kártyás fizetéssel tudod a vételárat rendezni. (Ha átutalással szeretnél fizetni, a lap alján találod a banki adatokat.)
 • A befizetésről egy igazolást küld a rendszer, majd egy emailt kapsz, amiben megtalálod a rendelt terméket.
 • A számlát is automatikusan küldi a rendszer perceken belül.
 • Ha a termék nem érkezik meg a befizetést követően néhány percen (max fél órán) belül,
  kérlek nézd meg a SPAM mappában, ha ott sincs, jelezd e-mailben.

Angliában élő magánvállalkozó vagyok, a céges adataimat az ÁSzF-ben találod.

Az ÁSzF hosszú és unalmas, de itt van a lényeg:

 • A vásárlás mindenhol, így itt is szerződéskötésnek minősül. A vevő fizet, az eladó elküldi a terméket 48 órán belül.
 • A vásárlás regisztrációhoz kötött, de a regisztráció a vásárlás részeként elvégezhető.
 • Elállás: a törvény 14 napos elállási időt ír elő, de én 90 napig elfogadom az elállást és visszafizetem a vételárat, ha a vevő elégedetlen a termékkel.
 • A weboldal teljes tartalma (beleértve a terméket is) szerzői jogvédelem alatt áll. Annak másolását, terjesztését a törvény bünteti.
 • Ha a vevő hibásan adja meg az adatait, azért az eladót nem terheli felelősség.
 • A vevő bármikor kérheti az adatai törlését.
 • Ha a weboldalon kifogásolható tartalmat találsz, e-mailben jelezheted.
 • Banki adatok átutaláshoz:
  Santander UK
  Viktoria Farkas
  Account: 90630720
  Sort code:090128
  BIC: ABBYGB2LXXX
  IBAN: GB23ABBY09012890630720
 • A legolcsóbb átutalási mód: transferwise.com/u/viktoriaf22
 • Ha bárhol elakadsz a vásárlás folyamán, kérj segítséget az info@nincskanal.hu e-mail címen,

Azzal a szándékkal adom át ezt az anyagot, hogy az ára többszörösét hozza vissza neked.
Ne várj tovább. Valaki egyszer azt mondta, hogy a legnagyobb tévedés az életben,
hogy azt hisszük, van időnk.