ADVENTI KEDVEZMÉNYEK
November 20-tól December 24-ig

Termékek és Szolgáltatások

Az itt található termékek és szolgáltatások mind azt a célt szolgálják, hogy olyan irányba változtass az életeden, ahogyan szeretnél.
Ráadásul most az adventi kedvezmények keretében 50%-os kedvezménnyel juthatsz hozzá minden olyan termékhez, ami 5000 Ft-nál drágább eredetileg.
Ez az én karácsonyi ajándékom neked, ha eddig a pénz volt az akadály.

SZOLGÁLTATÁSOK

THETA HEALING KONZULTÁCIÓ

A Theta Healing konzultáció időtartama 60 perc, teljesen éber tudatállapotban, kérdés-felelet formájában zajlik. A technika segítségével én gondoskodom arról, hogy a kliens és én is théta állapotban legyünk. Így hozzáférünk a tudatalatti tartalmához, és módosíthatjuk azt, hogy tudatalattink jobban támogasson minket a céljaink elérésében. Ez azért fontos, mert a tudatalatti 95-98 %-ban felelős az életünk alakulásáért.

ADVENTI KEDVEZMÉNYES ÁR 20 000 Ft helyett 10 000 Ft

Bővebben

IDŐPONT KÉRÉSRE E-MAILBEN VAN LEHETŐSÉG

A konzultáció ára £50 £25 vagy 20 000 Ft 10 000 Ft ,

fizetésre PayPalon és átutalással van lehetőség, a számlát e-mailben küldöm.

Időpont-egyeztetés miatt, vagy bármilyen kérdés esetén keressen bátran e-mailben: info@nincskanal.hu, vagy farkasviktoria333@gmail.com

BESZÉLGETÉS TANÁCSADÁSSAL

Időtartama 60 perc. Egyszerű beszélgetés, amiben a hozzám fordulók elmondják az aktuális problémájukat, elakadásukat, majd közösen megtervezzük a szükséges lépéseket a megoldás érdekében. Szükség esetén különféle gyakorlatokat osztok meg, amelyek később önállóan végezhetők és a probléma megoldásának folyamatát támogatják.

ADVENTI KEDVEZMÉNYES ÁR 9300 Ft helyett 4600 Ft

Bővebben

IDŐPONT KÉRÉSRE E-MAILBEN VAN LEHETŐSÉG

A konzultáció ára £23 £11 vagy 9 300 Ft 4600 Ft,

fizetésre PayPalon, kártyás fizetéssel és átutalással van lehetőség, a számlát e-mailben küldöm.

Időpont-egyeztetés miatt, vagy bármilyen kérdés esetén keressen bátran e-mailben: info@nincskanal.hu, vagy farkasviktoria333@gmail.com

TERMÉKEK

Programozd Magad Bőségre

A Programozd Magad Bőségre gyakorlatsor lehetővé teszi, hogy önállóan dolgozz a pénzzel kapcsolatos hitrendszereiden, tudatalatti programjaidon. A csomag tartalma egy 14 napos gyakorlatsor valamint egy munkafüzet és egy 30 perces meditáció is elengedésekkel és Théta Healing letöltésekkel. Kérdések, feladatok, tudatalatti programok tesztelése, plusz 5 hanganyagajándékba a feladatokhoz.
14 konzultációnak megfelelő nyereség, tehát az értéke legalább 280 000 Ft.

ADVENTI KEDVEZMÉNYES ÁR 29 000 Ft helyett 14 500 Ft

Bruttó ár.

Életcél, küldetés program

Egy két hetes gyakorlatsor, több, mint 60 kérdés és feladatok vezetnek lépésről lépésre a cél felé.
Élő, magyarországi példák segítenek a jobb megértésben
Konkrét fizikai cselekvési tervet ad az induláshoz. 14 konzultációnak megfelelő nyereség.

ADVENTI KEDVEZMÉNYES ÁR 7 900 Ft helyett 3 950 Ft

Bruttó ár.

Nemesedj és gazdagodj E-book

Ez a könyv NEM a milliomossá válásról szól, hanem főként a szegénységben és nélkülözésben tartó tudatalatti programokról,valamint a téves meggyőződésekről és szűkösség-alapú életszemléletről. Segítséget adok benne a tudatalatti programok lecseréléséhez és segítek kialakítani azt az egészséges belső magatartást, amivel lehetségessé válik kitörni a szűkölködésből, és elérni egy emberhez méltó, kellemes anyagi helyzetet.

ADVENTI KEDVEZMÉNYES ÁR 4 900 Ft helyett 2500 Ft

Bruttó ár.

Találd meg az életcélod – Meditáció

Ez a meditáció az “Életcél, küldetés Program” kiváló kiegészítője, de önállóan is használható.
Ez egy Théta Healing meditácó annak minden előnyével, megtámogat minket az életcélunk megtalálásáért tett törekvéseinkben.
A meditáció Théta Healing letöltéseket is tartalmaz.

2500 Ft

Bruttó ár.

Pénz, bőség – Théta Healing letöltések

Ez egy meditáció, a pénz, gazdagság témájában több mint 150 érzésmintát töltünk le, ami azonnal a tudatalattiba jut, ezáltal lehetővé teszi, hogy automatikusan úgy működj, hogy a bőséget teremtsd az életedben

2500 Ft

Bruttó ár.