Hermész Klub Vélemények

Üdvözöllek!

A Hermész Klub egy spirituális ismeretterjesztő klub, ahol tiszta forrásból juthatsz hozzá az emberi spiritualitást érintő legalapvetőbb tudáshoz.

Az alábbiakban azok véleményéből láthatsz néhányat, akik már kipróbálták a Hermész Klubot.

Remélem, kedvet kapsz hozzá, hogy te is csatlakozz.

Farkas Viktória
“Nincs Kanál – Thétával a Mátrixban”

.

TAGOK VÉLEMÉNYE

“Rengeteg módon és forrásból tanultam az elmúlt évtizedekben. És mégis, már az első hónapban is rengeteg új információt kaptam. De ami a legértékesebb számomra, hogy olyan rálátást kaptam, aha élményeim voltak, ami által sokkal világosabban látok, kezdenek helyére kerülni a puzzle darabkái. Növekszik az öröm és a béke bennem. Tudom, hogy itt jó helyen vagyok, és élvezhetem Viki szeretetét is. Nagyon váram az újabb videókat. Hálás köszönet.” Erika
.
“Mindigis kíváncsi természet voltam, ezért ez a hatalmas átfogó ismeret és tudásanyag engem nagyon felvillanyoz! Viki végre érthetően egyértelműen elmagyarázza még a szinte “felfoghatatlan” dolgokat is, olyan természetességgel, mintha csak egy süti receptet osztana meg. ☺?
És ami a legfontosabb számomra, úgy érzem ezáltal gyógyulok!! Illetve a lánykámat is képes leszek jobban megérteni. (Hétköznapi szemmel nagyon furcsa dolgai vannak.)”
Julcsi
.
Drága Viki ? ! Köszönöm szépen, ezt a különleges lehetőséget, hogy a Hermész klub tagja lehetek. Remélem, mind többen élnek az alkalommal és jelentkeznek a csoportba, kihasználva ezt a páratlan esélyt a tanulásra, fejlődésre. ?
Eddigi munkásságodat követve, számomra, nem volt kérdés, a csatlakozás. A hitelességed megkérdőjelezhetetlen, és ez a mai világban, óriási erény.
Hálás vagyok, hogy kigondoltad és létrehoztad számunkra ezt a klubbot. ??
Csak meghajolni lehet, ez a gigászi tudás előtt, amivel rendelkezel! ?
Köszönjük szépen, hogy ebből a nagy egészből, hatalmas alázattal, érhetően és lényegretörően igyekszel, apró, kis szeletkéket átadni nekünk ❤ . ?Hála és köszönet, mindenért” ? Huszta Vali
.
“Viki spirituális ismeretterjesztő klubját csak ajánlani tudom! Döbbenetesen széles látókörű, érthetően és türelmesen magyaráz, mindent és bármit megkérdezhetünk, nem hagy magunkra semmiben. Hálás vagyok érte, hogy megosztod velünk a megszerzett ismereteidet és tapasztalataidat! Nem tudom elképzelni hogy bárki megbánná a csatlakozást, úgyhogy hajrá, próbáljátok ki! A klubban (tehát nem a nyilvános előszobában) még meghittebb légkör, még erősebb tapasztalások várnak, nem érdemes kihagyni!”
.
“Az előadások magas szintű elméleti es gyakorlati tudást tartalmaznak.” (G.ZS.)

.
“Laikus számára is érhető tartalmas,érdekes.Nagyon felkészült ès összeszedett munka,komoly tudás az, amit Viki àtad nekünk itt a Hermész klub keretén belül,az ő lenyűgöző egyéniségével.Ha szeretnél sok érdekes dolgot hallani ès tanulni a spirituális világgal kapcsolatban,bátran csatlakozz! Ígérem nem bánod meg” 🙂 H.A.
.
“Bátran ajánlanám a Hermész Klubbot, mert rengeteg érdekes témáról lehet tanulni, és nagyon segítőkész, nagy tudással rendelkező vezető a Viki! 🙂 Szóval, ha szeretnél egy szuper csapatban tanulni és fejlődni, ne habozz” 😉 Dia
.
Hiildus. “Tanulhatsz, fejlődhetsz, megérthetsz dolgokat. Csak rajtad múlik, hogy meddig jutsz el. A lehetőséget itt megkapod.”
.
“Mindenre választ kaptam,ami foglalkoztatott kérdés nélkül is.” ❤️?Timi
.
“Végre egy alapoktól induló összefoglaló, ami egymásra épülő rendszerbe van foglalva, így mindig teljes képet kaphatunk az adott havi témáról.Jó, hogy az elejétől építkezik és nem össze-vissza kap egyik illetve másik témába, azt az érzetet keltve bennünk, hogy mennyi mindent tudunk, miközben csak felületes az ismeretünk. Szeretettel ajánlom mindenkinek aki esetleg még csak most találkozik a klubbal. Viki nagyszerű, művelt személyisége a garancia rá, hogy amit kapunk az valóban érdekes és tartalmas.”?☺TR
.
“Ha a spiri spirálban elakarsz mélyedni akkor, itt a helyed! Olyan dolgokról van szó, amiről már lehet gondolkoztál, de még nem mondtad ki. Megkérdezni meg nem mered valakitől, mert lehet lehülyéz 🙂 “
.
“Én konkrétan 2 éve várok valami ilyet Vikitől, akkor hallgattam először ezeket a videókat, és teljesen lenyűgözött. Azóta követem Vikit, és rettentő boldog vagyok, hogy végre tovább adja tudását ilyen formában is. Nagyon szeretem az anyagait, érthető, kedves, megnyugtató, és felcsigázó minden anyaga, alig várja az ember, hogy jöjjön a következő. Számomra eddig a legjobb választás spirituális témában, akitől tanulni lehet, pedig sokat próbáltam. Szívből ajánlom mindenkinek!”
Varga Melinda
.
“Azt mondanám illetve mondom is, hogy mindenkinek meg kellene nézni hallgatni azt amit te a spiritualizmusról, okkultizmusról tanítasz, feltéve hogy nincs 25 év tudás, tapasztalat mögötte.? Nagyon hálás vagyok, hogy résztvevője, tagja lehetek a Hermész klubnak.
Egy igazi alapos tudásátadás, ami rendet tesz a spiri piacon kialakult káoszban”
.
LVE: “Összeszedett, átfogó információk az emberi lét, a látható és láthatatlan világokról. Viki varázslatos, rejtett birodalomakról húzta félre a fátylat. Köszönöm, várom a folytatást.”
.
“Már az első, ingyenes hónap anyagai is rendkívül érdekesek és izgalmas témákat feszegetnek. Viki előadásai jól követhetőek, közvetlen, szeretetteljes hangnemben beszél. Nagyon várom, mit tartogat még számunkra az egész évben!” Andi
.
“Vikinek szerteágazó a tudása és ezt igyekszik átadni nekünk. A mindennapi életben hasznosítható tudás, sok-sok aha élménnyel.” Kriszta
.
“Nagyon szépen köszönöm Vikinek azt a csodát, amivel megajándékozott. Útkeresésem alatt eddig még nem találkoztam ilyen önzetlen emberrel, aki azt a hatalmas tudást amivel Ő rendelkezik elvárások és ítélkezés mentesen megosztotta volna másokkal. Mindenkinek ajánlani tudom a Hermész klubot, ha hiteles és tiszta forrást keres az önmaga fejlesztésére.” Köszönettel: Judit
.
“Nagyon szuper, olyan információkat kaptam ott amelyek bizonyosságot adtak olyan dolgokról amiket már sejtettem, vagy csak hallottam róla. Valamint olyan új infókat is kaptam amik hallatán kitárult a világ, hogy mennyivel több dolog van a hattérben, amit nem is sejthet egy “átlag” ember.”
.
“Elégedett voltam sőt már ajánlottam is másoknak! Szeretem a bőséges információt ,ahogy elmeséled,érthetően odaadóan osztod meg velünk az a rengeteg tudást ami benned van! Köszönöm a lehetőséget neked!” G.Gabi 🙂

A HERMÉSZ KLUB EGÉSZ ÉVES PROGRAMJA

1. rész, JANUÁR

Spirituális alapfogalmak, és a helyes szemlélet elsajátítása.

Önfejlesztés: a tanulást korlátozó meggyőződések, félelmek elengedése, támogató minták letöltése.

Amikről ez az első rész szól:
– Hermész Triszmegisztoszról, a modern nyugati misztika atyjáról és a klub névadójáról
– néhány alapfogalmat megtanultunk, mint pl. analógia törvénye (amint fent, úgy lent), selyemkendő jelenség (minden mindennel összefügg).
– megnéztük az emberi lélek fejlődésének állomásait
– a szellemi ébredés szakaszait
– a vallások szerepét és egymáshoz való viszonyát
– a nézőpontok sokféleségének fontosságát
– az eltérő lelkialkatból adódó különböző spirituális megközelítéseket

Az anyaghoz tartozik
– 9 db videó (6 a weboldalon, 3 a Facebook zárt csoportban)
– 2 db hanganyag (az egyik az online meeting összefoglalója)
– egy meditáció
– egy összefoglaló a weboldalon
– egy kérdőív a tanultakból (letölthető pdf)
– könyvajánló

FACEBOOK CSOPORT

.g

2. rész, FEBRUÁR

A fejlődés “U” betűje részletesen. Hibák szerepe a fejlődésben. Mi a “bűn”? + A fejlődés spirálja.

Szabad akarat, választás szabadsága.
Intelmek a sötét utakkal kapcsolatban, hogyan NE kerülj bajba a spirituális/okkult ismeretek szerzése közben.
.
Önfejlesztés: lelkifurdalás, szégyen, megbánás, önhibáztatás kezelése, helyes,  előrevivő hozzáállás kialakítása a saját hibáinkhoz.
.

3. rész MÁRCIUS

Spirituális felépítésünk, finomtestek, csakrák, aura
A finomtestek és “aura” ismertetése, működése, megnyilvánulása a hétköznapi életben.
.
Önfejlesztés: hogyan használjuk ezeket az ismereteket saját jellemünk fejlesztésére, érzelmeink, gondolataink megfegyelmezésére
Egyszerű csakratisztító és harmonizáló gyakorlat
.

4. rész ÁPRILIS

Létsíkok élővilága, asztrális lények, sötét hatalmak a természetben
Hogyan kezeljük a félelmetes tapasztalatokat
.
Önfejlesztés: félelmek kezelése
.

5. rész MÁJUS

Reinkarnáció ismertetése
Sok félreértés és téves információ tisztázása
A folyamat részletes ismertetése
.
Önfejlesztés: családi minták, ismétlődő- és régóta hurcolt problémák felismerése, kezelése, hogyan oldjuk meg, tegyük le őket.
.

6. rész JÚNIUS

A 7 teremtő sugár ismertetése, a 7 alapvető emberi természet és azok kombinációi. (Amiből megértjük, miért járnak az emberek sokszor annyira különböző utakon, mi a célja és értelme ennek a sokféleségnek)
Megismerjük a 7 sugár jellemzőit, és megnézzük, mi minden tartozik egy-egy sugár alá, megnézzük ezt nem csak az emberek, de az állatok, ásványok, vallások és gondolkodásmódok tükrében is)
Spirituális hierarchia.
.
Önfejlesztés: saját sugaraink meghatározása, a sugarainkban rejlő lehetőségek feltárása, blokkok, ellenérzések felszabadítása.
.

7. rész JÚLIUS

Csoporttudatosságok, egregorok, különféle entitások, akik hatnak ránk.
(Az emberek azonos minőségű érzéseik és gondolataik összeadódnak, és ez a nagy és erős “csoporttudat” visszahat az egyénre, megnehezítve, hogy változtasson az életén)
.
Önfejlesztés: feltérképezzük, milyen csoporttudatossáágoknak vagyunk tagjai (rabjai) és felszabadítjuk magunkat ezek alól.
.

8. rész AUGUSZTUS

Meditáció , minden, amit eddig nem tudtál róla. Teljes körű, részletes ismertetése a meditációnak, működésének, fajtáinak, hatásának.
Belső látás és intuíció
.
Önfejlesztés: látás felszabadítása, korlátozó meggyőződések elengedése
.

9. rész SZEPTEMBER

Karma és Dharma (itt értsd “életfeladat”-nak), ahogy eddig nem ismerted.
Théta Healing kontra Karma
.
Önfejlesztés: hogyan dolgozzunk a karmával, hogyan a dharmával.
.

10. rész OKTÓBER

Halál, mi történik a halál után. Láthatatlan segítők.
A halál különleges módjai hogyan hatnak a lélekre (öngyilkosság, hirtelen halál, gyermekhalál, nyilvános halál, katonák halála stb.)
.
Önfejlesztés: halálfélelem kezelése, kapcsolódás elhunyt szeretteinkhez, kommunikáció az elhunytakkal)
.

11. rész NOVEMBER

Álmok, különféle élmények oka és magyarázata.
Az álom, mint eszköz a teremtéshez.  Jelenségek, tapasztalatok, tudatos álmodás.
.
Önfejlesztés: álmokkal kapcsolatos blokkok oldása, csakratisztítás, tudatos álmodáshoz gyakorlatok.
.

12. rész DECEMBER

Adventi időszak – ünnepek rejtett oldala
Különböző jelenségek rejtett oldala, okkult háttere (zene, formák, színek, épületek és tárgyak emlékezete, amulettkészítés stb.)
.
Önfejlesztés: ünnepekkel, családi összejövetelekkel kapcsolatos blokkok, nehéz érzések kezelése, plusz tárgyak megtisztítása, feltöltése a kívánt energiával.

HA ÉRDEKEL A FOLYTATÁS

A gombra kattintva tudod befizetni a következő havi tagdíjat, ami (br) 9900 Ft. (Ha nincs lehetőséged kártyás fizetésre, írj: info@nincskanal.hu)