NEMESEDJ és

GAZDAGODJ

Az a célom, hogy segítsek neked elérni az anyagi jólétet, anélkül, hogy le kellene mondanod a számodra fontos belső értékekről.

NEMESEDJ és

GAZDAGODJ

Az a célom, hogy segítsek neked elérni az anyagi jólétet, anélkül, hogy le kellene mondanod a számodra fontos belső értékekről.

EZT A KÖNYVET NEKED ÍRTAM

R

Ha már dolgozol magadon egy ideje, mégsem jönnek az eredmények és nem tudsz kitörni a szűkölködésből.

R

Ha zavar, hogy a pénzed semmire nem elég, de nincs több energiád plusz munkát vállalni.

R

Ha szeretnél végre pihenni, és ami fontosabb: értelmes dolgokkal foglalkozni.

MIRŐL SZÓL A KÖNYV?

Ez a könyv NEM a milliomossá válásról szól, hanem főként a szegénységben és nélkülözésben tartó tudatalatti programokról, valamint a téves meggyőződésekről és szűkösség-alapú életszemléletről.

Segítséget adok benne a tudatalatti programok lecseréléséhez és segítek kialakítani azt az egészséges belső magatartást, amivel lehetségessé válik kitörni a szűkölködésből, és elérni egy emberhez méltó, kellemes anyagi helyzetet.

Innentől természetesen a határ a csillagos ég és egyénfüggő, hogy ki milyen életszínvonalat szeretne elérni.  Én ebben a könyvben az alapot adom meg ehhez, hogy ne legyenek belső akadályok.

Tovább olasom ...

Sok remek ember él méltatlanul alacsony életszínvonalon azért, mert nem tudják összeegyeztetni az emberi jóságot, önzetlenséget és becsületességet az úgynevezett “piszkos anyagiakkal”.

Emiatt nem foglalkoznak vele, nem tanulnak róla és így nem is tudnak változtatni az életszínvonalukon. Életünk alakulását nagyban befolyásolják a gondolataink. A könyvemben bemutatom a legjellemzőbb hátráltató gondolatokat, valamint azt is, hogy a valódi belső nemesedés óhatatlanul anyagi jóléthez vezet.

A SZERZŐRŐL

Farkas Viktória vagyok, több mint 25 éve spiritualitással, okkultizmussal és az utóbbi években Théta Healing konzulensként tudatatalatti programok megváltoztatásával foglalkozom.

Mint sokan, akik számára fontos a spirituális élet és a szellemi értékek, én is beleestem abba az elterjedt tévedésbe, hogy a pénz és a vele való foglalatosság beszennyezi az embert. Tévedtem…

Spirituális emberként őszintén meglepett, hogy a leggazdagabbak gyakran a legjobb emberek is egyúttal, és még a kevésbé nemes jellemű gazdagok is páratlan érzékenységgel elégítik ki valóságos tömegek szükségleteit. Ennek köszönhetik vagyonukat.

Ahhoz, hogy ezt megértsem, és kitörjek a szegénységből, teljes szemléletváltásra volt szülkségem, és nagy mennyiségű korlátozó tudatalatti programot kellett lecserélnem. Mivel ezt megtettem, ma már egy könnyebb, kellemesebb úton haladok a céljaim felé.

Ezt a tudásomat szeretném megosztani veled, megspórolva neked 10 évet, és több tucat könyv elolvasását.

A történetem ...

Sokáig gondolkodtam tévesen a pénzről, és sokáig éltem nélkülözésben, egészen addig, amíg egy barátom, akit jóságáért és önzetlenségéért nagyon tiszteltem, rá nem világított a tévedésemre. Tőle, aki sikeres kereskedőként is aktív és elmélyült spirituális életet élt, tőle tanultam meg, hogy a pénz a cselekvőképesség elengedhetetlen eszköze, és csak akkor vagyunk valóban jó emberek, ha tesszük is a jót, nem csak beszélünk róla.

Ahhoz viszont, hogy tehessünk, “tehetőssé” kell válnunk, vagyis pénzre van szükségünk. Tőle tanultam meg azt is, hogy minden filléren áldás van, amit azzal kerestünk, hogy jobbá tettük valaki életét, bármilyen apró hozzájárulásról van is szó.

Ezután hosszú, több mint tíz évig tartó tanulás vette kezdetét, több tucat könyvet elolvastam a témában és sok-sok órányi hanganyagot meghallgattam. 

 .
Természetesen folyamatosan igyekeztem a gyakorlatba is átültetni a tanultakat. Először az volt a célom, hogy otthon dolgozhassak, kötetlen munkaidőben. Ezt egy éven belül elértem a webdesigner és online marketing ismereteim segítségével, és innentől hat éven keresztül így dolgoztam. Ez azonban nem nagyon különbözött a megszokott taposómalomtól: sok munka kevés pénzért, kevés szabadidővel. A következő célom már az lett, hogy valamelyest szabadabbnak érezzem magam, idő és pénz tekintetében is.

Tanultam és próbálkoztam, mindezt persze munka mellett, tehát reggeltől estig vagy dolgoztam, vagy tanultam, hétvégeken is, szinte nulla szabadidővel.
    .
Miután 6 év telt el minden eredmény nélkül, ebbe szellemileg és fizikailag is reménytelenül belefáradtam. 
Akkor egy barát révén munkát kaptunk Angliában, a párom is és én is. Ezt szinte gondolkodás nélkül elfogadtuk, mert már annyira kilátástalannak éreztük a helyzetet.
 .    .
Angliában viszont pontosan ugyanaz folytatódott, amit Magyarországon abbahagytunk, sok munka, kevés pénz, és a napi 12 órás küszködés. Akkor jöttem rá, hogy “magammal hoztam” azt a szemléletet, ami ebben az állandó küszködésben és nélkülözésben tart. Ráadásul, mivel otthon már hozzászoktam a kötetlen munkaidőhöz, rettenetes volt újra alkalmazottként dolgozni. Annyira elviselhetetlen volt, hogy fizikai rosszulléteket okozott, így nem volt mit tennem, fejest ugrottam az angliai vállalkozói életbe.
 .
Nem részletezem a próbálkozásaimat és kudarcaimat, csak egy sorsfordító epizódot szeretnék még elmondani. A próbálkozásaimmal épp csak annyit tudtam keresni, hogy kivegyem a részem a háztartás fenntartásában. Viszont időközben lettek ismerőseim és jobbnál-jobb állásajánlatokat kaptam. Egyik este épp az egyik ilyen állásajánlatról beszéltünk a párommal, amikor azt mondta – teljesen logikusan -, hogy be kéne látnom, hogy ez a vállalkozósdi nem megy nekem, és elvállalni végre valamelyik állást.
 .
Akkor saját magamat is meglepve sírva és kiabálva közöltem vele, hogy “soha, de soha, de soha nem fogom feladni”. Annyira mélyről és olyan elszántan tört fel ez a kijelentés, hogy mindketten döbbenten álltunk pár pillanatig.
Ő akkor látta be, hogy esélytelen engem állásvállalásra buzdítani, én pedig akkor értettem meg, hogy van bennem valami, ami tűzön-vízen át ragaszkodik ahhoz, hogy elérjem a célomat, nem akar hallani arról, hogy feladjam és nem tűr ellentmondást. Onnantól minden maradék bizonytalanság eltűnt belőlem, és folytattam a próbálkozást.
 .
Hogy érthető legyen, milyen nehezen ment: egyik nap összeszámoltam és tíz év alatt 19 különböző vállalkozásba kezdtem bele és háromszor vállaltam állást míg el nem határoztam, hogy nem teszek ilyet többé. A 19 vállalkozásból némelyik működött, de a többség teljes kudarc volt. (Némelyikből a mai napig van némi bevételem) Mindeközben albérletben laktunk, mindketten szegény családból származunk, tehát semmi támogatást soha nem kaptunk. Időközben pedig csaknem minden családtagunkat el is veszítettük.
 .
Mondhatnám Radnóti szavaival, hogy “Mögöttem két halott, előttem a világ, oly mélyről nőttem én, mint a haramiák”. Mögöttem jóval több halott van, hiszen már nem 28 éves vagyok, mint Radnóti akkor, viszont igen, tényleg úgy érzem, hogy nagyon mélyről jöttem.
 .
Ugyanakkor remélem, hogy “előttem a világ”, mert a sok küzdelem meghozta az eredményét, és elmondhatom, hogy már második éve olyan szabadon élek, ahogy eddig még soha. Nem értem még el azt az anyagi szintet, amit szeretnék, de a mostani helyzetünk összehasonlíthatatlanul jobb, mint eddig bármikor, és végre felszabadultan, nyugodtan élhetünk.
 . .
Ahogy említettem, a szemlélet, amit magammal hoztam, az volt az, amit meg kellett változtatnom. Amint ennek céltudatosan nekiálltam, fél éven belül minden megváltozott. 
A sok küzdelem évei alatt végig azt mondogattam magamnak, hogy, ha nekem sikerül, én esküszöm, hogy annyi embernek fogok segíteni abban, hogy felszabadítsák magukat, amennyinek csak tudok. És a legnagyobb nehézségekben mindig azzal a gondolattal vigasztaltam magam, hogy biztos valakinek hasonló helyzetben kell majd segítenem, azért jó, hogy ezt most megtapasztalom.
 .
Most végre elérkezett az idő, megírtam ezt a könyvet, és, ha csak egy-két ember élete is megváltozik általa, máris mélyebb értelmet nyernek a megpróbáltatásaim.

MIRŐL ÍROK EBBEN A KÖNYVBEN?

Nemesség és gazdagság

Megmagyarázom, mi az oka annak, hogy a valódi belső nemesedés óhatatlanul anyagi jóléthez vezet.

Titkos fegyver

Bemutatom azt a titkos irányítórendszert, amivel minden ember rendelkezik, és megtanítom a használatát.

Lerombolok pár mítoszt

A könyvben bemutatom a leggyakoribb korlátozó hitrendszereket és azt, hogyan kezeljük őket.

Gyakorlatok

Pénzkezelési gyakorlatokat adok át, módszereket a tudatalatti programozásához, valamint egy egyszerű pénzügyi tervet.

Az ingyenesség illúziója

Részletesen bemutatom, hogyan tartjuk a szükölködés csapdájában magunkat azáltal, hogy ingyen akarunk dolgokat.

Ajánlott irodalom

20+1 könyv és hanganyag címét is megtalálod a könyv végén. Ezekből még részletesebben megismerheted a témát.

HOGYAN VÁLTOZTATJA MEG AZ ÉLETED EZ A KÖNYV?

Ha elolvasod és megérted a könyvet, és ezek után a benne foglaltakat átülteted a gyakorlatba, a következőkre számíthatsz:

  • Az első perctől érezni fogod, hogy az álmaidért dolgozol.
  • Egy hónapon belül érezni fogod, hogy te irányítod az anyagi dolgaidat.
  • Három hónap múlva: a megtakarításaid elkezdenek növekedni.
  • Hat hónapon belül megváltozhat a munkád és sok más, amit szeretnél.
  • 2 – 5 éven belül megteremtheted magadnak azt az életet, amire vágysz, megszabadulsz az adósságaidtól, megszabadulsz a főnöködtől, vagy akár mindentől, ami boldogtalanná tesz.

Ha ezt megérted, látni fogod, hogy nem egy könyvet vásárolsz most, hanem a jegyedet egy boldog, hasznos és tartalmas életbe.

OLVASÓI VÉLEMÉNYEK

“Szuper könyv, csak ajánlani tudom, ráadásul többet ér, mint amennyi az ára! Széleskörű rálátást kapsz a pénzzel kapcsolatos hitrendszereidre, és ha valami nem egyértelmű, a szerző készséges válaszaival biztos lehetsz a kézzel fogható tudás megszerzésében! A könyv érdekességét és valódi értékét mutatja, hogy 1 nap alatt elolvastam és azóta folyamatosan építem be az életembe! Mindenképp vedd meg, de ne csak olvasd, használd is!” G.B.

“Örök darab lesz a Kindlén, ha végre lesz Kindlém 🙂
Az olvasmánylistában említett híres könyvekkel ellentétben ez a Nemesedj es Gazdagodj nem csak hasznos, de kellemes olvasmány is.
Jól felépített, tele használható informaciókkal, és gyakorlatokkal ami igazi segitséget nyújt.
Sok pénzzel kapcsolatos tévhitet oszlat el és teszi elérhetővé számunkra az utat a gazdagodáshoz és nemesedéshez.
Nem csak még egy könyv a témában, de fontos új mérföldkő.” F.D.

“Sok szeretettel ajánlom mindenkinek, akinek valaha megfordult már a fejében, hogy az álmok nem csak a mesékben valósulhatnak meg. Abban a viszonylag ritka élményben volt részem, hogy végignézhettem ennek a könyvnek a születését, tulajdonképpen a fogantatás előtti időszakkal együtt. Köszönöm a sorsnak ezt a ritka lehetőségét, hogy volt alkalmam egy ilyen mű hátterének a megismerésére is a sok apró örömmel és nehézséggel, tanulással és próbálkozással, látnom a szerzőt ahogy saját magát beletéve, mindent végig próbálva születtek meg előbb lassabban majd egyre gyorsabban a természetesnek nevezhető eredmények. Amik lehettek volna másképp is, hisz számtalanszor feladhatta volna, találhatott volna kifogásokat, jobb programot, vagy szimplán csak megtartja magának a szerzett tudást és élvezi annak gyümölcseit. Hasonló úton járunk, olvastam és hallgattam az anyagokat, amikről szó van a könyvben és mégis egy percre nem éreztem azt, hogy bármit ismételnék, mástól lenne lemásolva, összeollózva vagy ilyesmi. Ahogy azt se éreztem, mint sok hasonló témájú könyvnél, hogy “okéoké, értem amit mondasz, de HOGYAN csináljam?” Úgy sikerült megírni ezt a könyvet, hogy bárki számára hordozza azt a tudást, amit az adott illető épp meg tud érteni és jól tudja azt hasznosítani. Ritka adomány ez, sok szerző csúszkál a “legegyszerűbb ember is megértse” és a “magas spirituális szinten lévők érthetik csak meg” két véglete között. Ez a könyv mindenki számára azt nyújtja, amire épp szüksége van és ha csak a legkisebb szándékkal elkezdi valaki átgondolni a leírtakat és megcsinálni a gyakorlatokat, nem fogja azt érezni garantáltan pár hónap múlva, hogy “ez mindenkinek működik csak nekem nem”. Nem szeretünk patetikusak lenni egyikünk sem, de köszönöm, hogy részese lehettem és lehetek ennek a folyamatnak. “ T.É.