NEMESEDJ és

GAZDAGODJ

Egy könyv (e-book), amiből végre megtudod, hogy miért gazdagodnak egyesek, és miért szegényednek mások.

NEMESEDJ és

GAZDAGODJ

Egy könyv (e-book), amiből végre megtudod, hogy miért gazdagodnak egyesek, és miért szegényednek mások.

Gondolkodtál már azon, hogy miért nem működik mindenkinek
a vonzás törvénye? Vagy miért nem sikeres a vállalkozásuk?
Vagy miért kapnak egyesek könnyedén jobban fizető állást,
míg mások hiába küszködnek, mégse keresnek eleget?

Megmondom: a korlátozó meggyőződések miatt,
amelyek a tudatalattinkból irányítanak minket.

 

Olvass bele!

“Belső nemesedésünk egyfajta tisztulás és növekedés. Tisztulás, ami megkövesedett és haszontalanná vált tudatalatti meggyőződéseinket illeti. És növekedés, ami a kifejlesztendő erényeket és általános belső magatartásunk megváltoztatását illeti.
Miért olyan nehéz változtatni? Miért szegények a szegények és miért gazdagok a gazdagok? Ma már sokak által ismert tény, hogy boldogulásunkat az élet bármely területén nagyban befolyásolják azok a tudatalatti minták és meggyőződések, amelyeket kicsi gyermek korunk óta gyűjtünk és öntudatlanul működtetünk. Ez a legteljesebb mértékben igaz az anyagi helyzetünkre is.
.

„A gazdag gazdagodik, a szegény szegényedik”
.

Ez leegyszerűsítve azt jelenti, hogy aki jómódú családba született, a szüleitől olyan mintákat vett át, amelyek az anyagi jólétet támogatják, és ezeket a mintákat öntudatlanul működteti. Így ő is jómódú lesz.
Ellenben aki szegény családban nőtt fel, a szűkölködés, nélkülözés, a „nem telik rá” és „ez nekünk túl drága” mintáit vette át és azokat működteti. Így ő szegény marad.
.

Ezek a tudatalatti minták 98%-ban meghatározzák, hogy mit érhetünk el az életünkben. Ezért kell foglalkozni velük.
Sok technika alkalmas arra, hogy feltárja és lecserélje a minket korlátozó tudatalatti hitrendszereket. Mégis, időről időre akadnak emberek, akiknél elmarad a várva várt siker, továbbra sem tudnak kitörni a bűvös körből és elérni egy magasabb életszínvonalat.
Az a tapasztalatom, hogy semelyik technika nem képes tartós változást előidézni, ha maga az egyén nem tesz érte.
.

Nem szabad elfelejteni, hogy a tudatalattinkba minden nap minden percében folyamatosan töltjük be az újabb programokat, vagy az újabb gondolatokat, amivel régi programokat erősítünk vagy újjáélesztünk.
Ezért meggyőződésem, hogy a tartós siker érdekében teljes szemléletváltásra van szükség. Egy komoly elköteleződésre azzal kapcsolatban, hogy gyökeresen megváltoztassuk a gondolkodásunkat a pénzről és a gazdagságról.”

Még egy részlet a könyvből

“Miért sikeresek hát a sikeresek? Azért, mert megtanulták, hogyan kell sikeresnek lenni. Hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy szerencse vagy véletlen, hogy jókor voltak jó helyen.
Valójában egy olyan világban élünk, ahol minden az ok-okozat törvényének van alávetve, tehát bármi történik, annak oka van és magyarázata.
Így, ha egy „okozat” (eredmény) rokonszenves számunkra és mi is szeretnénk megkapni, nincs más dolgunk, mint megnézni, mi volt az „ok”, mi hozta létre azt a dolgot, és megismételni. Ha mi is létrehozzuk ugyanazt az okot, mi is megkapjuk ugyanazt az eredményt. Ennyi, nem több. Ennyi a „varázslat”.
.

Ha egy kávéautomata elé állsz és szeretnél egy eszpresszó kávét, nincs más dolgod, mint bedobni az érméket és megnyomni az „Eszpresszó kávé” feliratú gombot. És, ha melléd áll valaki és azt mondja: „Hé, ez káprázatos! Én is akarok egy eszpresszót. Hogy csináltad?”
.

Mit mondasz neki? Nem mondod, hogy jókor kell lenni jó helyen. Azt mondod: „Jó, semmi akadálya, figyelj. Itt bedobod a pénzt, aztán megnyomod ezt a gombot”. És láss csodát, ő is kap egy eszpresszót.
Az életben mindenhol és így a pénz és siker világában is ugyanígy működnek a dolgok. Minden elérhető. Csak meg kell tanulni azt a folyamatot, ami előidézi azt az eredményt, amit szeretnénk.
.

Léteznek olyan dolgok, amit még nem ért el senki előttünk, ezért nincs kitaposott út. Ilyen volt az űrutazás például, és nem kis mértékben még mindig ilyen. Ki tudunk jutni az űrbe, tehát, ha valaki olyan nagyon akarja, megteheti. De például nem tudunk eljutni egy másik galaxisba. Aki ezt szeretné, annak előbb ki kell találnia, hogyan. Nem könnyű. Biztos nem lehetetlen, de elég nehéz.
A legtöbb dolog viszont nem ilyen. A legtöbb dologhoz még kézikönyvek is vannak. Elolvasod, leutánozod és meg fogod kapni a megfelelő eredményt.
.

Persze vannak nehézségi fokok. Egy egyszerű útmutató alapján könnyedén összeállíthatsz egy bútort, más dolgokhoz hónapokig vagy évekig kell tanulni, gyakorolni.
A szabály egyszerű:
Döntsd el, mit akarsz, nézz utána, hogyan kell csinálni, kövesd az utasítást kitartóan, és eléred a célod.”

EZ A KÖNYV SEGÍTHET NEKED IS

R

Ha már dolgozol magadon egy ideje, mégsem jönnek az eredmények és nem tudsz kitörni a szűkölködésből.

R

Ha zavar, hogy a pénzed semmire nem elég, de nincs több energiád plusz munkát vállalni.

R

Ha szeretnél végre pihenni, és ami fontosabb: értelmes dolgokkal foglalkozni.

MIRŐL SZÓL A KÖNYV?

Ez a könyv NEM a milliomossá válásról szól, hanem főként a szegénységben és nélkülözésben tartó tudatalatti programokról, valamint a téves meggyőződésekről és szűkösség-alapú életszemléletről.

Segítséget adok benne a tudatalatti programok lecseréléséhez és segítek kialakítani azt az egészséges belső magatartást, amivel lehetségessé válik kitörni a szűkölködésből, és elérni egy emberhez méltó, kellemes anyagi helyzetet.

Három területen kell megdolgozni a témát a változáshoz, és ebben segít a könyv:
– korlátozó tudatalatti programok felderítése, lecserélése
– helyes hozzáállás kialakítása
– helyes cselekvési mód elsajátítása (tettek, szokások)

 

Ha valaha is úgy gondoltad, hogy:
“csak kemény munkával lehet sok pénzt keresni”
“a gazdagok önzők”
“tisztességes úton nem lehet meggazdagodni”,
akkor rossz hírem van:
ezek a korlátozó meggyőződések, amik
megakadályoznak az anyagi gyarapodásban.
Ilyenekből sok száz is lehet egy-egy embernél.
Ráadásul, ha a szüleid sem voltak jómódúak,
tőlük is a szegénység programjait vetted át,
milliónyi apróságot, amik bekorlátozzák a lehetőségeidet.
Ezeket segít feloldani ez a könyv.

A SZERZŐRŐL

Farkas Viktória vagyok, több mint 25 éve spiritualitással, okkultizmussal és az utóbbi években Théta Healing konzulensként tudatatalatti programok megváltoztatásával foglalkozom.

10 éve foglalkozom a pénz témájával, azóta tanulmányozom, hogy miért gyarapodnak anyagilag egyesek, míg mások egyszerűen nem jutnak egyről a kettőre.

Azt találtam, hogy számtalan olyan meggyőződésünk, gondolatunk és cselekedetünk van, ami korlátoz minket abban, hogy több pénzt keressünk.

Ezt a tudásomat szeretném megosztani veled, megspórolva neked 10 évet, és több tucat könyv elolvasását.

 

MIRŐL ÍROK EBBEN A KÖNYVBEN?

Nemesség és gazdagság

Megmagyarázom, mi az oka annak, hogy a valódi belső nemesedés óhatatlanul anyagi jóléthez vezet.

Titkos fegyver

Bemutatom azt a titkos irányítórendszert, amivel minden ember rendelkezik, és megtanítom a használatát.

Lerombolok pár mítoszt

A könyvben bemutatom a leggyakoribb korlátozó hitrendszereket és azt, hogyan kezeljük őket.

Gyakorlatok

Pénzkezelési gyakorlatokat adok át, módszereket a tudatalatti programozásához, valamint egy egyszerű pénzügyi tervet.

Az ingyenesség illúziója

Részletesen bemutatom, hogyan tartjuk a szükölködés csapdájában magunkat azáltal, hogy ingyen akarunk dolgokat.

Ajánlott irodalom

20+1 könyv és hanganyag címét is megtalálod a könyv végén. Ezekből még részletesebben megismerheted a témát.

HOGYAN VÁLTOZTATJA MEG AZ ÉLETED EZ A KÖNYV?

Ha elolvasod ezt a könyvet, megérted:

 • a pénz működését
 • azt, hogy hogyan korlátozzuk magunkat abban, hogy pénzhez jussunk
 • mit kell tennünk azért, hogy megszüntessük ezt az önkorlátozást
 • mit kell tennünk azért, hogy több pénzünk legyen

A könyv gyakorlatokat is tartalmaz, mert nem elég tudni ezeket, dolgozni kell a meggyőződéseinken és tenni kell azért, hogy több pénzünk legyen.

Ha ezt megérted, látni fogod, hogy nem egy könyvet vásárolsz most, hanem a jegyedet egy boldog, hasznos és tartalmas életbe.

A könyv 303 oldalas, ebből közel 40 oldal gyakorlat, amit máris beépíthetsz az életedbe. 

OLVASÓI VÉLEMÉNYEK

“Az anyagi helyzetemmel túl sok gond nem volt sosem, viszont megrekedt egy szinten, amit nem tudtam sosem átlépni, és bár úgy tűnt jönne a siker, a bőség, valahogy mindig jött az ellentéte is, mindig pont akkora mértékben, összegben, mint a pozitívum. Ennek leküzdésében Viki könyve rengeteget segített, le tudtam cserélni a hátráltató tudatalatti gátakat, megértettem miért nem jók bizonyos gondolataim a pénzről, és miként kéne gondoljam, hogy elmozduljak a holtpontról. Azóta tudatosan figyelek, dolgozom rajtuk, és végre elindult minden, megtört a jég. A könyv nagy segítség, de fontos, hogy ne csak elolvassuk, tudatosan építsük is be a mindennapokba, használjuk is azt a pluszt, amit kapunk Vikitől a könyvön keresztül.” (V. Melinda)


“Szuper könyv, csak ajánlani tudom, ráadásul többet ér, mint amennyi az ára! Széleskörű rálátást kapsz a pénzzel kapcsolatos hitrendszereidre, és ha valami nem egyértelmű, a szerző készséges válaszaival biztos lehetsz a kézzel fogható tudás megszerzésében! A könyv érdekességét és valódi értékét mutatja, hogy 1 nap alatt elolvastam és azóta folyamatosan építem be az életembe! Mindenképp vedd meg, de ne csak olvasd, használd is!” G.B.

“Örök darab lesz a Kindlén, ha végre lesz Kindlém 🙂
Az olvasmánylistában említett híres könyvekkel ellentétben ez a Nemesedj es Gazdagodj nem csak hasznos, de kellemes olvasmány is.
Jól felépített, tele használható informaciókkal, és gyakorlatokkal ami igazi segitséget nyújt.
Sok pénzzel kapcsolatos tévhitet oszlat el és teszi elérhetővé számunkra az utat a gazdagodáshoz és nemesedéshez.
Nem csak még egy könyv a témában, de fontos új mérföldkő.” F.D.

“Sok szeretettel ajánlom mindenkinek, akinek valaha megfordult már a fejében, hogy az álmok nem csak a mesékben valósulhatnak meg. Abban a viszonylag ritka élményben volt részem, hogy végignézhettem ennek a könyvnek a születését, tulajdonképpen a fogantatás előtti időszakkal együtt. Köszönöm a sorsnak ezt a ritka lehetőségét, hogy volt alkalmam egy ilyen mű hátterének a megismerésére is a sok apró örömmel és nehézséggel, tanulással és próbálkozással, látnom a szerzőt ahogy saját magát beletéve, mindent végig próbálva születtek meg előbb lassabban majd egyre gyorsabban a természetesnek nevezhető eredmények. Amik lehettek volna másképp is, hisz számtalanszor feladhatta volna, találhatott volna kifogásokat, jobb programot, vagy szimplán csak megtartja magának a szerzett tudást és élvezi annak gyümölcseit. Hasonló úton járunk, olvastam és hallgattam az anyagokat, amikről szó van a könyvben és mégis egy percre nem éreztem azt, hogy bármit ismételnék, mástól lenne lemásolva, összeollózva vagy ilyesmi. Ahogy azt se éreztem, mint sok hasonló témájú könyvnél, hogy “okéoké, értem amit mondasz, de HOGYAN csináljam?” Úgy sikerült megírni ezt a könyvet, hogy bárki számára hordozza azt a tudást, amit az adott illető épp meg tud érteni és jól tudja azt hasznosítani. Ritka adomány ez, sok szerző csúszkál a “legegyszerűbb ember is megértse” és a “magas spirituális szinten lévők érthetik csak meg” két véglete között. Ez a könyv mindenki számára azt nyújtja, amire épp szüksége van és ha csak a legkisebb szándékkal elkezdi valaki átgondolni a leírtakat és megcsinálni a gyakorlatokat, nem fogja azt érezni garantáltan pár hónap múlva, hogy “ez mindenkinek működik csak nekem nem”. Nem szeretünk patetikusak lenni egyikünk sem, de köszönöm, hogy részese lehettem és lehetek ennek a folyamatnak. “ T.É.

NEM VESZÍTHETSZ SEMMIT – 3 hónapos, 100%-os garancia

Azzal a szent elhatározással írtam ezt a könyvet, hogy könnyen érthető és a gyakorlatban használható legyen számodra-
Hiszem, hogy ez sikerült, ezért felajánlom, hogy 3 hónapon belül bármikor visszakérheted a könyv árának 100%-át, ha nem vagy elégedett vele.
Hogy miért? Mert biztos vagyok benne, hogy a könyvem a hasznodra lesz, ha aktívan használod, és elvégzed azokat a rövid és egyszerű gyakorlatokat, amiket adok benne. Ha pedig nem, akkor szeretném is visszaadni a vételárat.
Nem kérek indoklást sem, de, ha az építő javaslataidat megosztod velem, azt hálásan köszönöm!

 BÓNUSZ 

Automatikus és ingyenes tagság egy Facebook zárt csoportba, ahol ingyenes segítséget kaphatsz ahhoz, hogy átültesd a gyakorlatba a könyvből tanultakat.

Megváltoztatni az életünket nem könnyű, de nem kell egyedül csinálnod, veled vagyunk!

RENDELD MEG MOST AZ E-BOOK-ot!

A könyvet úgy írtam, hogy az árának sokszorosát érje mindenki számára, aki megfogadja a benne leírtakat.

Azzal a szándékkal adom át, hogy az ára többszörösét hozza vissza neked, és a pénz, amit most kifizetsz, ne legyen több, mint egy pompás reggeli ára a világ valamelyik tengerpartján, vagy bármilyen, számodra mesés helyen.

 

A könyvet 4900 Ft-ért tudod megvásárolni.

(Fontos: megrendelés után azonnal megérkezik az e-book. Ha nem, nézd meg a SPAM mappában, ha ott sincs, küldj egy e-mailt: info@nincskanal.hu, nem kell napokig várni, nyugodtan írj 🙂 )

Ne várj tovább, nincs mire várni. Valaki egyszer azt mondta, hogy a legnagyobb tévedés az életben, hogy azt hisszük, van időnk.
Vásárlói tájékoztató (rövid, olvasd el, mert fontos)
Vásárlói tájékoztató

 • A “megrendelem” gombra kattintva a pénztárhoz jutsz, ahol PayPal és kártyás fizetés között tudsz választani. (Ha átutalással szeretnél fizetni, a lap alján találod a banki adatokat.)
 • A befizetésről egy nyugtát küld a rendszer (ez angol nyelvű), de a könnyvvel együtt a magyar nyelvű számlát is küldöm.
 • Ha a nyugta nem érkezik meg a befizetést követően néhány percen (max fél órán) belül, kérlek jelezd e-mailben.
 • A vásárlás regisztrációhoz kötött, de az adatok megadása során ezt is meg tudod tenni.
 • A rendelés leadását követően 48 órán belül e-mailben küldöm az e-bookot pdf formában, amelyet egyedi jelszóval tudsz megnyitni. A jelszó minden esetben az e-mail címed eleje (a @ előtti rész). (Erre azért van szükség, mert, ha valaki elkezdi terjeszteni az interneten ezáltal tudom visszakövetni, hogy ki volt az.)

Angliában élő magánvállalkozó vagyok, a céges adataimat az ÁSzF-ben találod.

Az ÁSzF hosszú és unalmas, de itt van a lényeg:

 • A vásárlás mindenhol, így itt is szerződéskötésnek minősül. A vevő fizet, az eladó elküldi a terméket 48 órán belül.
 • A vásárlás regisztrációhoz kötött, de a regisztráció a vásárlás részeként elvégezhető.
 • Elállás: a törvény 14 napos elállási időt ír elő, de én 90 napig elfogadom az elállást és visszafizetem a vételárat, ha a vevő elégedetlen a termékkel.
 • A weboldal teljes tartalma (beleértve a terméket is) szerzői jogvédelem alatt áll. Annak másolását, terjesztését a törvény bünteti.
 • Ha a vevő hibásan adja meg az adatait, azért az eladót nem terheli felelősség.
 • A vevő bármikor kérheti az adatai törlését.
 • Ha a weboldalon kifogásolható tartalmat találsz, e-mailben jelezheted.
 • Banki adatok átutaláshoz:
  Santander UK
  Viktoria Farkas
  Account: 90630720
  Sort code:090128
  BIC: ABBYGB2LXXX
  IBAN: GB23ABBY09012890630720
 • A legolcsóbb átutalási mód: transferwise.com/u/viktoriaf22
 • Ha bárhol elakadsz a vásárlás folyamán, kérj segítséget az info@nincskanal.hu e-mail címen,