Théta Healing konzultáció – Vélemények

Üdvözöllek!

Ha megoldást keresel a problémáidra, jó helyen jársz! A Théta Healing technika a tudatalatti blokkok feltárása és lecserélése által segít hozzá ahhoz, hogy egy-egy elakadásodon minél könnyebben, gyorsabban túljuss.
.
Mi mindenben segíthet a Théta Healing: anyagi problémák, munkahely keresés, életcél megtalálása, spirituális krízis, képességek fejlesztése, tehetségek megtalálása, és még egy csomó más téma esetében. Kérdezz, keress bátran 🙂
.
Hogyan zajlik a konzultáció: többnyire Messengeren, hang- vagy videohívással, 60 percben, éber tudatállapotban kérdés-felelet formájában.
.
Az alábbiakban azok véleményéből láthatsz néhányat, akik már kipróbálták velem a konzultációt.
.
VIDEO arról, hogy mi lehetsges a konzultációval
Itt találod az egyik élő bejelentkezésem felvételét, amelyen a konzultáció hasznáról beszélek:
https://fb.watch/3UGvMk9m22/
.
Remélem, kedvet kapsz hozzá, hogy te is kipróbáld!
.
Farkas Viktória
“Nincs Kanál – Thétával a Mátrixban”

FACEBOOK OLDALAM

 

“Viki nagyon nyugodt, bizalomteljes légkört teremtett a konzultáción. Valahogy minden olyan könnyedén ment vele, végig biztonságban éreztem magam mellette. Tetszik a nyugodt, megfontolt, derűs habitusa. Visszatérek még, köszönöm! BG
Ilona ? Vikire a Facebookon bukkantam rá, de mint tudjuk nem véletlen. ? Azt tartja a mondás, ha a diák “kész” a tanító megjelenik. Nem történt ez másképp ebben az esetben sem. Vikivel nagyon jó együtt dolgozni, türelmes, megértő, szakmailag felkészült és mindig ráérez a lényegre. ? Jó szívvel ajánlom mindenkinek, úgy gondolom megtalálja a közös hangot független a problémától, a hozzá forduló személy fejlettségi szintjétől. Bátran keressétek, nem csalódtok! -mondja ezt egy nagyon sok mindent megtapasztalt, több mint 20 éve az önismeret útját járó ötvenes /harmincas ?/ Nő!”
.
“Nagyon szeretem a Vikivel való konzultációt. Bármikor, amikor elakadok “fogja a kezemet” és megmutatja az utat. Rengeteg felismerésem volt, arról, hogy milyen mértékben befolyásolják a tudalatti mintáim a mostani személyiségemet, ahogy egy adott szituációra reagálok. Még sok munka áll előttem. De tudom, ha segítség kell, hozzá mindig fordulhatok. Hálás vagyok, hogy rátaláltam. És mindenkinek meleg szívvel ajánlom. ? Mesi”
.
“Vikit videói alapján rendkívül felkészült, nagytudású embernek és konzulensnek ismertem meg és mondhatom nem is csalódtam a konzultációban. Théteheiling gyakorlójaként kértem segítséget generációs elakadás feldolgozásához, segítségével ráláttam mélyen elrejtett tudatalatti elakadásaimra. Csak ajánlani tudom mindenkinek én is biztosan fogom keresni őt ha életem más területén segítségre lesz szükségem. Erzsi”
.
“Szia Viki! Számomra egyrészről nagy élmény is volt a kezelés, másrészről pedig a kezelés hatására elindult változások már régóta vágyott dolgok voltak az életemben. A konzultáción szakmai felkészültségről és a nagy tudásról tettél tanúbizonyságot, végig rám koncentráltál, maximálisan a felmerült problémák megoldása volt fókuszban. Több irányból közelítetted meg a dolgokat, rávilágítottál olyan részletekre, amik korábban lényegtelennek tűntek, viszont hatásuk kikerülhetetlen volt. Nem ítélkeztél, megértéssel és támogatóan elemezted a felmerült problémákat, számomra a legmegfelelőbb megoldást kerested meg. A konzultáció témáját tekintve ez nekem ez sokat jelentett, köszönöm. Teljesen elégedett voltam a konzultációval, szívesen ajánllak másoknak is. És hamarosan folyt.köv. Péter”
.
“Fantasztikus élmény volt Vikivel konzultálni és tanácsadást kérni ezért szeretném folytatni vele a közös munkát. Nagyon régóta végzek önmunkát különböző módszerekkel sajnos áttörő eredmény nélkül..Viki mindig megerősíti az ingadozó önbizalmam..ezért már nem szerepel a szótáramban “a lehetetlen” kizárólag a “minden lehetséges”..az én problémáim azaz megoldandó feladataim több területet érintenek ráadásul sok témakör össze is van fonódva pl párkapcsolat és munka (egzisztenciális stabilitás) ezeken dolgozom dolgozunk most..félelmetes a változás de bátran várom az újat..a kedvenc idézetem: “Aki harcban elesett feltámadhat csak az hal meg aki feladja” Jó szívvel ajánlom mindenkinek aki változni változtatni szeretne. Emő”
.
“Számomra ,Viktória teljesen hiteles ember.Vègtelen hozzàèrtèssel ,tapintattal,türelemmel,figyelemmel viselkedett ,mind a tanácsadás,mind a konzultàció alkalmàval. A beszèlgetès tanàcsadással lehetősèget nagyon jó ötletnek tartom!A thètha konzultáció nagy èlmèny volt szàmomra.Jól sikerült ellazult ,de mègis fókuszàlt àllapotba kerülni.Èreztem folyamatosan a tàmogató,segîtő magatartàsàt! Nagyon ember közelivè,termèszetessè teszi a thèta àllapotot.Eredmènyeit folyamatosan tapasztalom. Köszönöm a lehetőséget! Z.L.”
.
“Bátran válaszátok Vikit 🙂 széles körűen tud segíteni, bármilyen probláma is van, csak ajánlani tudom, köszönöm a gyors segítséget .
Számomra Vikivel a konzultáció hatalmas élmény volt, nagyon szeretem ahogy Viki végig vezet a Konzultáció alatt. Úgy gondolom nagyon nagy tudással rendelkezik. Én bárkinek bátran ajánlanám, és ajánlom is Vikit. Számomra ő nagyon hiteles és hálás vagyok, hogy Rá találtam 🙂 Örömmel hallgatom, nézem a videóit is, nagyon hasznosnak találom azokat is és sokat tudok tanulni belőlük. Összességében, köszönöm Viki, hogy vagy! 🙂 Dia”
.
“Viki egyszerűen fantasztikus úgy mint segítő szakember és mint nagy tudású spirituális, okkultista ember! Nincs olyan amiben ne tudott volna és ne tudna segíteni. Folyamatosan érzem,hogy segítségével a terhek egyre csökkennek, olyan ez mint amikor feljövünk a víz felszínére és mélyet lélegzünk.Nekem egyre mélyebbek és könnyebbek a lélegzetek és ezért nagyon hálás vagyok Neki.❤ Egy példát is megosztanék: Sok korábbi probléma hatására inzulin rezisztencia alakult ki nálam, éreztem, hogy ezt meg kell oldani,hosszú távon komoly baj lesz.Egyetlen konzultáció alatt sikerült ezt meggyógyítanunk, azóta is egészséges vagyok és stabil, határértéken belüli a vércukorszintem. De ez csak egy kiragadott példa, mutatva, hogy milyen hatásos módszer a Théta Healing és mennyi mindenre tud megoldást nyújtani!??Köszönöm.”

HA SZERETNÉL TE IS EGY KONZULTÁCIÓT

Ha nem vagy biztos benne, hogy a problémádat megoldja-e a Théta Healing konzultáció, segítek ezt megállapítani, írj: info@nincskanal.hu
Ha már biztos vagy benne, hogy konzultációt akarsz, a gombra kattintva tudod befizetni a konzultáció díját, ami 20 000 Ft. Ezután én e-mailben megkereslek és időpontot egyeztetünk.
(Ha nincs lehetőséged kártyás fizetésre, írj: info@nincskanal.hu)