Ismered azt az érzést, amikor oda kell állnod a szeretteid elé és azt mondani “ezt mi nem engedhetjük meg magunknak”. Én utáltam ezt az érzést!

Erre nyújt megoldást ez a tréning. Nem könnyű, de működik!

Te is ismered a kilátástalanságot?
Azt, hogy nem tudod, miből
fizeted be a számláidat?

Én ismertem, és utáltam. Ezért megszabadultam tőle, és szeretném, ha te is megszabadulnál!

Szerintem a pénztelenség megalázó és elszomorító. Egyetértesz?

Főleg, amikor oda kell állnod a szeretteid elé és azt mondani “ezt mi nem engedhetjük meg magunknak”.
Én utáltam ezt az érzést!

Ezért kerestem meg a megoldást, amit most megosztok veled,
így azáltal is több pénzem lesz, hogy segítek neked pénzt csinálni 🙂
Jó, mi?

Mindez lehetséges!
Nem könnyű és nem gyors, de fontos megértened, hogy:
az anyagi jólét elérése egy folyamat, ami tanulható!

AZ ÖNFEJLESZTÉS A MEGOLDÁS
EZT NÉZD!

Összeállítottam most egy csomagot,
hogy a lehető legkedvezőbb áron juthass hozzá most egy nagyon hatékony önfejlesztő eszközhöz.  Beletettem a Théta Healing nyújtotta előnyöket,
az önmunkában szerezett 25 éves tapasztalatomat,
és a pénz témájában végzett 10 éves tanulmányaimat.

ROGRAMOZD MAGAD BŐSÉGRE

Biztos vagyok benne, hogy mindent megteszel azért, hogy jobb anyagi helyzetbe kerülj, különben nem lennél most itt.

Mivel a saját bőrömön tapasztaltam meg a nélkülözést és jártam végig azt a 10 éves utat, ami ebből kivezetett, az a célom, hogy segítsek neked megtapasztalni a bőség érzését és a napról-napra gyarapodás reményteljes állapotát.

Ehhez 3 dolog szükséges, és pontosan ebben segít ez az anyag!

1. Támogató tudatalatti minták

2. Helyes szemlélet a pénzről

3. Helyes pénzkezelési szokások

NÉZD MEG, MIT TARTALMAZ A CSOMAG

R

Programozd Magad Bőségre Gyakorlatsor

 • Egy két hetes (14 feladatból álló) gyakorlatsor, rengeteg kérdés és feladat, és több mint 100 gyakori hitrendszer energiatesztelése
 • Munkafüzet
 • Meditáció
R

Nemesedj és Gazdagodj E-book

 • Ez egy e-book, egy könyv a pénzzel kapcsolatos helyes szemlélet kialakításához
 • 10 év tanulmányait és a tudatalatti hitrendszerek működését foglaltam össze
 • Gyakorlatokat is tartalmaz
 • Olvasmánylista is van benne
R

Théta Healing letöltések

Ez egy meditáció, a pénz, gazdagság témájában több mint 150 érzésmintát töltünk le, ami azonnal a tudatalattiba jut, ezáltal lehetővé teszi, hogy automatikusan úgy működj, hogy a bőséget teremtsd az életedben

R

Éves tervező, szokáskövető

Ez egy pdf, amit kinyomtathatsz, és amiben egész évben nyomon követheted, ahogy napra-napra erősödnek a pénzzel kapcsolatos helyes gondolataid és szokásaid

Ebben a 8 perces videóban röviden elmondom, hogyan működnek a tudatalatti blokkjaink, valamint elmondom, mit tehetünk, és ismertetem, mi mindent tartalmaz a “Programozd Magyad Bőségre” csomag és hogyan segíthet abban, hogy javuljon az anyagi helyzeted.

A videó egy rövidített, vágott verziója az eredeti 30 perces videónak, amiben saját tapasztalataimon keresztül beszélek ugyanerről: https://youtu.be/bpPpnXL960U

SZÁMODRA IS LEHETSÉGES!

Őszinte leszek: nem könnyű! Az anyagi helyzetünk 95%-ban a tudatalatti mintáinkon múlik. Ezek a minták határozzák meg a szokásainkat és azt, hogy mit teszünk. Lépésről lépésre végigvezetlek a folyamaton, ahogyan ezt megváltoztathatod.
NEM TUDOM MEGÍGÉRNI, hogy könnyen és gyorsan megszabadulsz minden anyagi gondodtól, de azt garantálom, hogy, ha komolyan veszed ezt az önfejlesztő anyagot, már néhány hónap alatt is jelentős javulást fogsz tapasztali.

Az átfordulás 1-1,5 év alatt várható. Viszont ez tartós.

És nemcsak stabilabb anyagi helyzetben leszel, de végre érteni fogod, mitől lesz valakinek több pénze, és tudod, mit kell tenned, ha te is többet akarsz.

KÉPESSÉ VÁLSZ ARRA, HOGY IRÁNYÍTSD A PÉNZÜGYEIDET

NEM VESZÍTHETSZ SEMMIT – 3 hónapos, 100%-os garancia

Azzal a szent elhatározással állítottam össze ezt az anyagot, hogy könnyen érthető és a gyakorlatban használható legyen számodra-
Hiszem, hogy ez sikerült, ezért felajánlom, hogy 3 hónapon belül bármikor visszakérheted az anyag árának 100%-át, ha nem vagy elégedett vele.
Hogy miért? Mert biztos vagyok benne, hogy a gyakorlatsor a hasznodra lesz, ha aktívan használod, és elvégzed azokat a rövid és egyszerű gyakorlatokat, amiket adok benne. Ha pedig nem, akkor szeretném is visszaadni a vételárat.
VÉLEMÉNYEK AZ ANYAGRÓL

“Ajánlom mindenkinek! Nagy élmény volt számomra, mert a nézőpontokkal olyan , mélyen elrejtett negatív hitrendszereket és berögződéseket is képes voltam felismerni , ami eddig valami okból elkerülte a figyelmem. Köszönöm a lehetőséget, nagyon összeszedett , mindenre kiterjedő látásmódban mutatta meg a pénzhez való viszonyunkat.”

“A gyakorlatsor elvégzésével valóban gyökeres és mély változásokat lehet elérni. Ha valaki eljut arra a szintre, hogy találkozik egyáltalán egy ilyen lehetőséggel, az már önmagában is áldás”

“Szuper segítség a tudatalatti gátló tényezők beazonosításához és oldásához, mellyel jelentős előrelépés várható az anyagi helyzetünkben.”

“…segített átgondolni a pénzzel, a gazdagokkal kapcsolatos gondolataimat, szülői mintákat. Tetszett a mesék és a pénz összefüggése, és hogy milyen érzés, energia pénzt kiadni valamire.”

“Nagyon nagy élmény volt bekukkantani magamba, olykor természetesen nagyon fájdalmas is. Rég elfeledettnek hitt emlékek szakadtak fel, de ez nekem nagyon kellett a tisztánlátáshoz. Még, még sok hasonlót szeretnék. Köszönöm a lehetőséget és várom a folytatást!”

“Mindenkinek ajánlom, aki szeretne sok pénzt, de nem tudja befogadni a bőséget.”

“Tegnap befejeztem a meditációval a kihívást. A mai napon ezek történtek : 1/ aki már 4. hete igérte ideadta végre a 45 ezer Ft-ot, 2/ volt egy lehetőség amiben tudtam számlát kérni 90 ezer Ft-ról… ? Ha ez így kezdődik, kíváncsi leszek a folytatásra! Köszönöm szépen! ?”

MÉG TÖBB VÉLEMÉNY
“Nagyon sok hasznos információ van benne, ami korlátoz minket a teremtésben. A pénzzel való kapcsolata sem jó minden embernek. Nekem sem. Itt kaptam tanácsokat, a feladatok által ami nagyon hasznos, rengeteg múltbéli esemény főleg szülőktől , szegénységtudat felszínre jött. Hálásan köszönöm.”
“Nagyon átgondolt a felépítése, több oldalról dolgozza meg a pénzzel kapcsolatos hiedelmeket.
Ez egy kisebb önismereti tréning. Őszintének kell lenni magadhoz, különben nincs eredmény. Nehéz elismerni,hogy irigy vagyok. De ha magadnak bevallod, már tudsz változtatni a magatartásodon. Ha nem vagy őszinte, semmi se változik.”
“Egy átfogó, teljesen más szemszögből mutatja a pénzzel való kapcsolatomat. Sok minden most jutott el a tudatomig. /pedig eddig is ott volt ez az információ, csak kellett egy “kis” segítség a megértéshez/”
“Bárki számára javaslom, akár szinten tartás, fejlődés, ismétlés, újabb és újabb felismerések vagy aha élményekért. Kedves, aranyos érthető fejlesztő anyag. Könnyen átültethető a gyakorlatba. Úgy a feladatok, a hanganyagok és a meditáció is.
Igen,nagyon tanulságosak,hasznosak.”
“Mindenkinek igazán hasznos lehet. Sokunkat érint a pénzzel való fusztrációink, amiknek sokszor nem is vagyunk tudatában. Több oldalról megvizsgálva, kicsit kívülről is rálátva a blokkokra, azok rögtön tudnak is oldódni bennünk. Átalakul a rálátásunk a pénzre és az ezzel kapcsolatos hozzáállás is változhat, ha engedjük. Köszönet a könnyen érthető és mindent átfogó hanganyagokért. És külön hálás köszönet a csodás meditációért. Minden percét élveztem. 🙂 “
“Szerintem ezek a feladatok nagyon sokoldalúak, hatékonyak. A feladatlapokkal könnyen ráláthattunk a problémáinkra. Világos és érthető volt.A hanganyagok tökéletes magyarázattal szolgáltak, hogy miként tudunk változtatni. A többi már a mi feladatunk. A meditáció sokrétű, én jól tudom használni. Én többször végig fogok menni a feladatokon,mert van bőven mit dolgoznom a rossz hitrendszereimmel. Köszönet a sok munkáért, és hogy megosztottad velünk: Kati”
“Szeretettel ajànlom mindenkinek a Viki feladatait. Nagyon hasznosak,sok sok jò ötlettel, amik nekem nem jutottak volna eszembe.”
“Szivesen ajanlom is masoknak is ezeket a gyakorlatokat,feladatokat,mert sok mindenre ra tud latni erzelmi szinten,hogy mik azok a hitrenszerek,gondolati mintak amik gatoljak,hogy a kivant eletet eljek meg! Nagyon szepen koszonom!”
“A gyakorlatsor elvégzésével valóban gyökeres és mély változásokat lehet elérni. Ha valaki eljut arra a szintre, hogy találkozik egyáltalán egy ilyen lehetőséggel, az már önmagában is áldás. Természetesen a munkát folytatni kell, nem szabad a csodákban bízni. Minden napunkat is ennek szellemiségében kell élnünk és akkor biztos a siker. Hálás köszönetem Viki a kiemelkedően magas szinten nyújtott segítségnek. Tiszta szívvel és szeretettel ajánlom mindenkinek. Sok erőt és kitartást kívánok Neked.”
“Igen, ajánlom is egy két ismerősömnek. Segít az elakadásokat legyőzni.
Némelyik feladatnál megkérdeztem a lányomat, neki milyen gondolatai vannak az adott témával kapcsolatban. Más szemszögből látva az én életemet, mindíg felhívta a figyelmemet valami olyanra,ami felett átsiklottam. Jókat beszélgettünk,olyan igazi mély, őszinte módon. Ezután a 6 nap után én már csak nyertes lehetek!”
“Igen,olyan beidegződésekre hívta fel a figyelmemet amiről fogalmam se volt eddig.”

 BÓNUSZ 

A Facebook zárt csoportunkban bármikor felteheted a kérdéseidet, elmondhatod a véleményed, elolvashatod, hogy mások hogy boldogulnak a gyakorlatokkal. Ráadásul mindig új témákkal foglalkozunk ott.

Megváltoztatni az életünket nem könnyű, de nem kell egyedül csinálnod, veled vagyunk!

RENDELD MEG MOST A GYAKORLATSORT!

FIGYELEM! AZ AJÁNLAT CSAK 03.19 -ig,
PÉNTEK ÉJFÉLIG ÉRVÉNYES

A gyakorlatsort úgy állítottam össze, hogy az árának sokszorosát érje mindenki számára, aki megfogadja a benne leírtakat.
Programozd Magad Bőségre Gyakorlatsor + Munkafüzet
normál ára: 6500 Ft (de mivel legalább 14 Théta Healing konzultációval egyenértékű, az értéke összesen 210 000 Ft)
Meditáció (Értéke: 2500 Ft)
Nemesedj és Gazdagodj (Értéke:3200 Ft)
Théta Healing letöltések (Értéke:2500 Ft)
Éves tervező, szokáskövető (Értéke:1500 Ft)
A  Teljes Csomag értéke 16200 Ft

Azért, hogy miél többen tudják mielőbb elkezdeni a gyakorlatokat, összeállítottam három csomagot, és így
a Teljes Csomag esetén 3700 Ft-ot spórolsz
a Közepes Csomag esetén  3200 Ft-ot spórolsz
a Kicsi Csomag esetén 2000 Ft-ot spórolsz

TELJES CSOMAG

Programozd Magad Bőségre (PMB)

16200 Ft

12500 Ft

PMB Gyakorlatsor
PMB Munkafüzet
PMB Meditáció
Nemesedj és Gazdagodj
Théta Healing letöltések
Éves tervező

KÖZEPES CSOMAG

Programozd Magad Bőségre (PMB)

13700 Ft

10500 Ft

PMB Gyakorlatsor
PMB Munkafüzet
PMB Meditáció
Nemesedj és Gazdagodj
Théta Healing letöltések
Éves tervező

KIS CSOMAG

Programozd Magad Bőségre (PMB)

10500 Ft

8500 Ft

PMB Gyakorlatsor
PMB Munkafüzet
PMB Meditáció
Nemesedj és Gazdagodj
Théta Healing letöltések
Éves tervező

* Az árak Bruttó árak, erre már nem jön semmi plusz
* Fizetési módok: Bankkártya, PayPal

ENNYI IDŐ MÚLVA LEJÁR AZ AJÁNLAT

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

HA MARADT MÉG KÉRDÉSED, ITT FELTEHETED
Hozzájárulok az e-mail címem ideiglenes tárolásához.

Az e-mail címed csak a válaszadásig tároljuk, azután töröljük.

Azzal a szándékkal adom át ezt az anyagot, hogy az ára többszörösét hozza vissza neked.
Ne várj tovább. Valaki egyszer azt mondta, hogy a legnagyobb tévedés az életben,
hogy azt hisszük, van időnk.

Vásárlói tájékoztató (rövid, olvasd el, mert fontos)

Vásárlói tájékoztató

 • A “megrendelem” gombra kattintva a pénztárhoz jutsz, ahol PayPal és kártyás fizetés között tudsz választani. (Ha átutalással szeretnél fizetni, a lap alján találod a banki adatokat.)
 • A befizetésről egy nyugtát küld a rendszer (ez angol nyelvű), de a könnyvvel együtt a magyar nyelvű számlát is küldöm.
 • Ha a nyugta nem érkezik meg a befizetést követően néhány percen (max fél órán) belül, kérlek jelezd e-mailben.
 • A vásárlás regisztrációhoz kötött, de az adatok megadása során ezt is meg tudod tenni.
 • A rendelés leadását követően 48 órán belül e-mailben küldöm az anyagot pdf formában.
 • A hanganyagokat a megadott linken tudod meghallgatni.

Angliában élő magánvállalkozó vagyok, a céges adataimat az ÁSzF-ben találod.

Az ÁSzF hosszú és unalmas, de itt van a lényeg:

 • A vásárlás mindenhol, így itt is szerződéskötésnek minősül. A vevő fizet, az eladó elküldi a terméket 48 órán belül.
 • A vásárlás regisztrációhoz kötött, de a regisztráció a vásárlás részeként elvégezhető.
 • Elállás: a törvény 14 napos elállási időt ír elő, de én 90 napig elfogadom az elállást és visszafizetem a vételárat, ha a vevő elégedetlen a termékkel.
 • A weboldal teljes tartalma (beleértve a terméket is) szerzői jogvédelem alatt áll. Annak másolását, terjesztését a törvény bünteti.
 • Ha a vevő hibásan adja meg az adatait, azért az eladót nem terheli felelősség.
 • A vevő bármikor kérheti az adatai törlését.
 • Ha a weboldalon kifogásolható tartalmat találsz, e-mailben jelezheted.
 • Banki adatok átutaláshoz:
  Santander UK
  Viktoria Farkas
  Account: 90630720
  Sort code:090128
  BIC: ABBYGB2LXXX
  IBAN: GB23ABBY09012890630720
 • A legolcsóbb átutalási mód: transferwise.com/u/viktoriaf22
 • Ha bárhol elakadsz a vásárlás folyamán, kérj segítséget az info@nincskanal.hu e-mail címen,