Gyakran találkozom azzal a jelenséggel, hogy az emberek úgy találják, a Théta Healing nekik nem működik. Ezért szeretnék erről beszélni egy kicsit.
 
A Théta Healing egy erőteljes tecnika, ami képes azonnali változásokat okozni, és ez nagyon gyakran, sőt azt mondanám, hogy minden alkalommal megtörténik, amikor ezt a technikát használjuk. Mégis, szinte mindenki megtapasztalja azt a csalódást, amikor azt várja, hogy most leszámol egy problémával, de aztán úgy tűnik, nem történik semmi. Ezt főleg azok tapasztalják, akik csak időnként használják a Théta Healinget, és azok, akik ugyan rendszeresen, de még csak egy rövid ideje, pár hete, pár hónapja használják.
 
Az azonnali változások gyakran olyan természetesen, olyan kíméletesen mennek végbe, hogy hajlamosak lehetünk elsiklani felettük, vagy alulbecsülni őket. Pedig ezek gyakran több évtized óta hordozott sebeket gyógyítanak be egy pillanat alatt, vagy az egész életünkre kiható változást idéznek elő. Gyakran tapasztalom a klienseimnél, hogy megértenek valamit a szüleikkel kapcsolatban, amitől egycsapásra elpárolog a sok évtizedes haragjuk és teljesen más szemmel néznek rájuk ezután.
 
Mondjuk valami sérelem éri őket gyerekkorukban, és théta állapotban meglátják, hogy miért és hogyan történt, valamint a szereplők valódi szándékait és gyakran azt, hogy mindenki a tőle telhető legjobbat tette az adott pillanatban. Nagyon gyakori felismerés, hogy valamit félreértettünk a múltban, vagy annyira lekötött minket a sérelmünk, hogy nem láttuk meg az eset többi vonatkozását. Miután pedig megláttuk, többé nem tudunk ugyanúgy, ugyanazzal a neheztelésssel viszonyulni hozzá.
És ez egy nagyon komoly eredmény, amit sokan mégsem értékelnek.
 
Vagy például ami velem történt meg életem első Théta Healing konzultációjában. Egész életemben úgy éreztem, hogy a boldogság valami elérhetetlen állapot, vagy, ha el is lehet érni, nem nekem. Amikor a konzulens megkérdezte tőlem, hogy boldog vagyok-e, azt feleltem, hogy igazából nem merném azt mondani, hogy boldog vagyok. Akkor ő visszakérdezett, hogy nem vagyok boldog, vagy nem merem kijelenteni. Akkor értettem meg, hogy én valójában boldog vagyok, csak egy folyamatos rettegés van bennem, hogy ezt elveszítem.
 
Akkor dolgoztunk ezen, elengedtük a félelmeket, és már aznap képes voltam megélni a boldogságot. Észrevenni, hogy milyen érdekes dolgok történnek velem, hogy milyen szép helyen élek, és, hogy milyen szeretetteljes és meghitt hangulatban telnek a napjaim. Onnantól tudom, hogy boldog vagyok, és ez azóta is így van.
 
Ez például egy nagyon jelentős azonnali változás volt az életemben, amit a Théta Healingnek köszönhetek.
Hasonló azonnali változás volt, hogy a 30 éve tartó migrénem, ami heti háromszor, olykor több napra kiütött, egyszerre elmúlt. Nem dolgoztam rajta, ez az első Théta Healing próbálkozásaim során “véletlenül” szűnt  meg, miközben más dolgokon dolgoztam.
 
Ugyanakkor vannak olyan problémáim, amiken hónapok óta dolgozom, kevés sikerrel, és mindig újabb és újabb rétegeket fejtek le róla, amik megmagyarázzák, hogy miért nem szünt meg még mindig. És minden alkalommal, amikor kiások valamit ezzel kapcsolatban, úgy érzem, hogy “Jaaa, ez még ott volt? Hát akkor nem is csoda hogy még nem haladtam…”.
 
Ne felejtsük el, hogy ahány évesek vagyunk, annyi ideig építettük a jelenlegi valóságunkat. Ráadásul ott van a genetikai örökségünk, a kollektív hitrendszerek, az előző életek, stb. A különféle hitrendszerek és meggyőződések olyanok, mint a fák gyökerei.
Aki ásott már ki növényt a földből, tudja, hogy elég, ha egyetlen gyökeret nem vág el, és máris nem tudja kihúzni a növényt a földből. De a hitrendszereket a hagymahéjakhoz is szokták hasonlítani. A rendszeres (!!!) önmunkával egymás után lefejtjük a hitrendszerek egymásra rakódott rétegeit. Minél érettebb egy helyzet a változásra, annál kevesebbet kell dolgozni vele.
 
A Théta Healing elképesztően hatékony és gyors, de azért ugye látjuk, hogy milyen monumentális feladat előtt áll az, aki most kezdi?
 
Tudok róla, hogy vannak olyan Théta Healing konzulensek, akik évek óta dolgoznak egy-egy problémán komolyabb változás nélkül. Az életük akár fenekestől felfordulhat, sikeresek és boldogok lesznek, sokat is keresnek, rengeteg álmuk teljesül, mégis van egy-két terület, ahol nem sikerült még áttörést elérni. Akár évek alatt sem, rendszeres önmunkával.
 
Akkor miért is csodálkozunk, hogy egyetlen alkalom nem hozta rendbe az életünket?
 
MIT JAVASLOK?
 
1. Folyamatos, lankadatlan, kitartó önmunkát.
 
2. Egy olyan hozzáállás kialakítását, amiben nem másokat hibáztatunk, és tudomásul vesszük, hogy az okok bennünk vannak.
 
3. Ha azt látjuk, hogy másoknál működik a Théta Healing (márpedig emberek százezreinél működik), legyünk biztosak benne, hogy nálunk is működni fog.
 
4. Ha nem változik semmi, ragaszkodjunk az egyetlen lehetséges magyarázathoz: hogy még nem oldottunk meg mindent, folytatnunk kell.
 
5. Ne sajnáljuk magunktól a pénzt a konzultációra. Gyakran csak a tapasztalatlanság az oka annak, hogy ömunkával lassabban haladunk, máskor pedig egyszerűen egy másik személy nézőpontja tudja kiugrasztani a nyulat a bokorból.
 
Gondold át, hogy szenvedni akarsz további néhány évet, évtizedet, vagy megéri inkább komolyan ráfeküdni az önmunkára haladéktalanul, és 1-2 év alatt letisztázni úgy a dolgaidat, hogy egy minőségi, boldog, kiegyensúlyozott életet élhess. Melyiket szeretnéd?
 

HA ÚGY ÉRZED, HOGY SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED: info@nincskanal.hu

IDŐPONT FOGLALÁS

 

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg a barátaiddal!