Minden, amit “A pénz csodavilága” klubról tudni érdemes

 
.
A pénz csodavilága klub egy nagyon intenzív, az anyagi valóságot megváltoztató program. Azok számára készültem ezzel, akik végleges elhatározást hoztak, hogy megváltoztatják az anyagi valóságukat. A tagsági díj befizetése, vagyis az, hogy valaki hajlandó fizetni azért, hogy elérje a célját, máris egy óriási lépés minden résztvevőtől, hiszen amikor pénzt adunk ki valamiért, az a leghatározottabb szándék-kinyilvánítás, amivel azt mondjuk “ezt akarom”.
.

A klub célja az, hogy TÖBB PÉNZED LEGYEN és olyan emberré válj, aki bármikor képes pénzt teremteni, és tudja, hogyan teremtsen még többet.

.
A pénzzel kapcsolatban voltak már programjaim, kihívások, gyakorlatsorok, amik segítettek a blokkok oldásában. Ebben a klubban lesznek olyan témák is, amik a korábbi anyagokban vannak, hiszen ez (pl szülői minták, pénzhez való hozzáállás) nem olyasmi, hogy egyszer elolvassuk, aztán tudjuk, hanem szemléletváltásnak, nézőpontok felülírásának kell megtörténnie. Ez sokszor beszélgetést igényel, példákat, máskor meg théta munkát  vagy energetikai gyakorlatokat stb.
A pénz csodavilága klub abban különbözik ezektől, hogy az alkalmankénti és rendszertelenül megtett nagyobb erőfeszítések (tisztítások, letöltések) HELYETT egy állandó, fókuszált figyelmet tesz lehetővé a pénzzel kapcsolatos önmunkánkban. Ez egy mély és alapos szemléletváltást eredményez, és mivel tudjuk, hogy a nézőpontjaink teremtik a valóságunkat, ez a szemléletváltás felbecsülhetetlenül értékes lesz számunkra.
.
Minden programot, tudatalatti mintát úgy szedtünk össze, hogy folyamatos hatások értek minket, kisebb-nagyobb benyomások minden áldott nap a szüleink és a környezetünk révén. A leghatásosabban úgy tudjuk ezt ellensúlyozni, ha egyszerűen “áthelyezzük magunkat” egy másik gondolati környezetbe, ahol a pénzzel kapcsolatos támogató mintákat minden nap megkapjuk, és ami lehetővé teszi, hogy teljesen felülírjuk a korábbi mintáinkat.
..

Néhány fontos infó
.

 • A klub az egész 2022-es évben működni fog, díja 9900 Ft/hó.
 • Aki januárban befizeti az egész évet előre, annak 7900/hó (ha ilyen szándékod van, kérlek írj az info@nincskanal.hu email címre)
 • Bármikor lehet csatlakozni, és bármikor abba lehet hagyni.
 • Minden befizetett hónap egy havi anyaghoz való hozzáférést tesz lehetővé.
 • Lesz weboldal és Facebook csoport is. Az anyagok a weboldalam zárt felületén lesznek elérhetők, oda felkerülnek a hónap során a zárt Facebook csoportba kitett posztok is.
 • Havi témákkal haladunk, de azon belül hetente is más-más témáink lesznek. (Pl, ha a hónap témája az, hogy “mi a pénz”, akkor azt hetente olyan altémákban tárgyaljuk, hogy pl mi a pénz a világban, mi spirituális értelemben, energetikailag és konkrétan neked mi a pénz stb)
 • Minden hétköznap posztok, ezek időnként feladatok, máskor szemléletformáló vagy gondolatébresztő írások lesznek.
 • Minden héten Zoom Meeting, ahol energetikai gyakorlatokat végzünk, segítek leásni a tudatalattidban, és megbeszéljük a havi munkát és eredményeket.
 • Egész hónapban bármikor lehet hozzám fordulni személyes kérdésekkel, elakadásokkal kapcsolatban.
 • A klub ötvözi a Théta Healing munkát és a mentorálást, és lehetőséget nyújt arra, hogy TELJESEN megváltoztasd az anyagi valóságodat.
.

Mi mindenről lesz szó?

.
Az anyagi helyzetünk megváltoztatásának három fő pillére van:
tudatalatti minták megváltoztatása, szemléletünk/gondolkodásunk megváltoztatása a pénzről, és a tetteink szokásaink megváltoztatása.
Mindhárom elemet érintjük a klub munkájában.
.
 • Először feltárjuk azt, hogy honnan indulunk, ki milyen helyzetből hová szeretne eljutni (egyéni feladatok, semmit sem kell mások előtt elmondanod, amit nem szeretnél).
 • Azután feltárjuk, hogy most milyen elképzeléseid vannak a pénzről és a lehetőségeidről, itt energetikai munkát, tisztításokak is végzünk, és letöltéseket is adok.
 • Rögtön az elején adok olyan eszközöket, amivel önmagadat tudod fejleszteni a nap 24 órájában, és a pénzteremtést beindíthatod az életedben.
 • Megnézzük a pénz szerepét a világban és a tudatosságunk fejlesztése szemszögéből is, helyretesszük a korlátozó meggyőződéseket.
 • Megnézzük a hozott mintákat, genetikai örökséget, pénzzel kapcsolatos traumáidat, szégyenérzetet, egyéb nehéz érzéseket, mindent tisztítunk, gyógyítunk.
 • Ránézünk a női-férfi mintákra, apa szerepére az életedben, Teremtővel való kapcsolatodra, saját Isteni Énedel való kapcsolatodra, teremtőképességedre. (Energetikai gyakorlatok, tisztítások, letöltések stb)
 • Befogadás, megengedés témája.
 • A pénzzel kapcsolatos fizikai teendők, lehetőségek, a pénzszerzés módjaival kapcsolatos ellenszenvekre, nehézségekre.
 • Értékteremtés, gazdagok gondolkodása, szokásai.
 • Adni fogok olyan eszközöket és célokat is, amelyek lehetővé teszik, hogy a bőség érzését a kézzelfogható eredmények (tehát a PÉNZ) hozza be az életedbe.
.
Tehát amint látod, ez tényleg egy nagyon intenzív, az anyagi valóságot megváltoztató program, és, ha elég elszánt vagy és tényleg változtatni akarsz, akkor szeretettel várlak a klubban! 

TAGDÍJ BEFIZETÉSE,
9900Ft

HA MARADT MÉG KÉRDÉSED, ITT FELTEHETED
Hozzájárulok az e-mail címem ideiglenes tárolásához.

Az e-mail címed csak a válaszadásig tároljuk, azután töröljük.