Amióta ismerem és használom a Théta Healinget egyik ámulatból a másikba esem.
A felhasználási lehetőségek tárháza szinte végtelen.
Amiről ma beszélni szeretnék, az a leolvasás használatának egy speciális formája.
Ez a bejegyzés lehet, hogy egy kicsit elvont lesz, haladóknak szánom csemegeként. Olyanoknak, akik akár a meditációban általában, akár konkrétan a Théta Healingben, vagy bármilyen egyéb spirituáls gyakorlatban szereztek már némi tapasztalatot. Akik meg nem, azok hátha kedvet kapnak hozzá.
A Théta Healingben leolvassuk a test belsejét, és ugyanígy leolvashatunk állatokat, növényeket, köveket, de tárgyakat is.  Ilyenkor különféle információkhoz jutunk az adott dologgal kapcsolatban, az “alaphangjáról”, rezgéséről, hogy milyen minőséget képvisel, de megtudhatjuk, hogy hogy érzi magát, láthatunk jeleneteket az életéből.
A Théta Healing meditációt használhatjuk arra is, hogy fogalmakat jobban megértsünk. Kérdezhetjük a Teremtőt, kérhetünk világos rátlátást, letölthetünk egy magasabb megértést és a Teremtő nézőpontját az adott kérdésben.
Amikor ezt csináljuk, különleges összefüggésekre láthatunk rá, új, addig előttünk ismeretlen aspektusait tárhatjuk fel az adott dolognak.
Ritkábban használjuk viszont konkrétan a leolvasás technikáját fogalmakra. Én kísérletező típus vagyok, ezért ezt is kipróbáltam.
PÉLDA
   
Egy kedves ismerősöm, az egyik rokonom vetette fel az akarat témáját a minap, így ezt választottam a meditációm témájának.
Amikor ránéztem thétában, a következő információkhoz jutottam:
Az akarat egy eszköz, a használat során nyilvánul meg, akkor észleljük a létezését. A használat folyamata:
fókusz (amikor arra koncentrálunk, amit meg akarunk szerezni, el akarunk érni)
kötelék (megragadás, ez egy aktus, amikor összekapcsolódik a szellemünk azzal a dologgal, mintegy körbefonja)
elvárás (ez egyben utasítás, parancs, hogy az adott dolog közeledjen hozzánk, “húzzuk”)
megengedés (elengedés – ez teszi lehetővé, hogy birtokba vegyük az adott dolgott és ne az birtokoljon minket)
Az akarat a fizikai életben azzal analóg, amikor megfogunk és elveszünk tárgyakat. Ránézek, döntök, hogy kell, aztán kinyújtom a kezem, megragadom, magamhoz húzom, és elengedem, leteszem magam elé.
Az akarat esetében itt még van egy mozzanat, amikor “ráteszem a birtokviszony pecsétjét”, megjelölöm, hogy “ez az enyém”. (Ne feledjük, hogy energiamunkáról beszélek, a teremtés folyamatának egy részéről.)
Az akarat ugyanakkor egy lény, egy entitás, ami felébred bennünk és egyesül velünk, beleolvad a szellemi eszköztárunkba. Ez az entitás egy minőség is, ami a Teremtő (Isten) egyik tulajdonsága. Entitásként saját jellemzői vannak, “hidegfejű” és határozott. (Ahogy például a  keresztény vallásban a Szentlélek “Isten megszemélyesült szeretete”, így elvileg bármilyen energiaminőség “megszemélyesülhet”. Ezért beszélnek irodalmi művekben “jóság szelleméről”, “tagadás szelleméről”, “megbocsájtás szelleméről”)
Ez tehát a leolvasás eredménye, amit természetesen meghatároz az én egyedi látásmódom, és korlátoz minden korlát, ami a felfogóképességemben van. Mégis sokkal több, mint amit hétköznapi ésszel, “bétában” érzékelni tudunk.
Elsőre engem is megleptek ezek az információk. Ezért jól szemlélteti, milyen kincsesbánya a meditáció.
A meditáció eredményét azután hasznosíthatjuk is, én például “behívtam a saját energia-terembe” az akaratot, hogy immár tudatosabban használni tudjam.
Nem tudom, mennyire volt ez elvont, azért is írtam, hogy “haladóknak” ajánlom ezt a cikket. Remélem, hasznát veszed, és arra biztatlak, hogy bátran kísérletezz a Théta Healing eszközeivel, és persze más technikákkal is. Ettől fejlődünk.

HA ÚGY ÉRZED, HOGY SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED: info@nincskanal.hu

IDŐPONT FOGLALÁS

 
 

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg a barátaiddal!