Sziasztok! Egy érdekes analógiát fedeztem fel egyik nap, ezt szeretném most megosztani veletek.
Naponta vezetek mellékutakon, erdőkön-mezőkön át, és ilyenkor gyakran találkozom különféle munkagépekkel. Traktorokkal és mindenféle gigantikus mezőgazdasági gépekkel. Nagyon szeretem ezeket a hatalmas járműveket, így amikor félreállok előlük, jól megbámulok őket.
Sokszor látom erre mifelénk, hogy ezeket a sok tonnás gépeket 40 kilós, 20 év körüli kislányok vezetik.
Sokszor a városba is bejönnek és az embermagasságú sáros kerekeikkel átdübörögnek a bevásárlóutcán.
.
El szoktam gondolkodni, hogy egyetlen rossz mozdulat, egy pillanatnyi kihagyás és autókat, házakat, embereket tarolnának le.
Épeszű embernek nem jutna eszébe elengedni a kormányt menet közben, ha egy ilyen (vagy bármilyen) járművet vezet.
.
Az elménk, amivel az életünket irányítjuk nagyon hasonlít egy ilyen hatalmas géphez. Nagyon erős, nagyon gyors, és, ha nem fogjuk a kormányt, dől-borul minden.
.
Mégis legtöbben még abban is kételkednek, hogy egyáltalán van kormány, abban meg végképp, hogy az ő dolguk lenne fogni azt.
Nem magam “ellen” szeretnék beszélni, hanem “értetek”. Lehet kérni konzultációt, leolvasást, tanácsadást, de az maximum egy kis útbaigazítás, egy pillantás egy térképre. Aztán vissza kell ülnöd a volán mögé, megfogni a kormányt és irányítani az életedet.
Ezt semelyik Théta Healing konzulens, vagy bármilyen tanácsadó nem teszi meg helyetted. Mert mindenki csak egy kormányt foghat, a sajátját.
.
Végezetül, a vezetős hasonlatnál maradva, mindenki kínlódik az elején, de gyakorlással az ember belejön a vezetésbe és olyan szabadságot él meg általa, amilyet addig soha.
Ezt bárki alá tudja támasztani, aki akár az autóját, akár az életét megtanulta vezetni.
.
.
Ha szeretnél értesülni a legújabb bejegyzésekről, iratkozz fel a hírlevélre!

.

HA ÚGY ÉRZED, HOGY SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED: info@nincskanal.hu

IDŐPONT FOGLALÁS

.

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg a barátaiddal!