Ha az ingyenes anyagok nem segítenek, a fizetősek sem fognak
.

 

Egy részletet osztok meg a 2021. szeptember 20-án tartott élő bejelentkezésemből.
.

Nemrég egy olyan üzenetet kaptam, amire akár nagyon kemény hangon is válaszolhattam volna, és itt az élőben is nagyon kemény hangon reagálhatnék rá. Itt látszik a választás szabadsága. A tudatalatti programjaink 98%-ban meghatározzák azt, hogy hogyan tudunk reagálni egy ilyen üzenetre. Amíg a tudatalatti programjaink rabjai vagyunk nem is tudunk másként reagálni.
.

Ha kidolgozzuk magunkból a témával kapcsolatos programjainkat, azok már nem rángatnak madzagon. Megjelenik a választásnak ez a fajta szabadsága: én dönthetek arról, hogy hogyan reagálok. Ebben az esetben felfoghatom együttérző módon ezt a történést, és fel foghatnám úgy is, hogy a szívemben együttérzek az üzenet írójával, de azt tartanám helyesnek, hogy itt most keményen rendre utasítsam, mert az jönne intuícióból, hogy ezzel segítenék a legtöbbet. Amikor a választás szabadsága jelen van, akkor ezt megengedhetem magamnak, megtehetem azt, hogy rendre utasítom, anélkül hogy bennem indulat lenne, de ő érezni fogja ennek az erejét és ez hatással lesz rá. Most nekem az jött intuícióból, hogy itt a megértés és a helyzet bizonyos vonatkozásaira való rávilágítás lesz az, ami segít. Az üzenet írójának is, és mindazoknak, akik hasonlóan érzik magukat.
.

Amikor valaki azt mondja magáról, hogy ő szegény vagy csóró – mert ez a szó is szerepelt ebben az üzenetben – beskatulyázza saját magát. Rettenetesen fontos, hogy hogyan beszélünk magunkról. Ha azt mondjuk magunkról, hogy csóró vagy szegény vagyok, ezzel bekorlátozzuk a lehetőségeinket.  Ha én, mint Theta Healing konzulens elhiszem azt, hogy a másik csóró vagy szegény, és támogatni kezdem, azzal pont azt tanúsítom, hogy ő szegény és bebetonozom ebbe az állapotba. Nekem tilos elhinni a másikról, hogy szegény, ha én őszintén segíteni akarok. Mert ha elhiszem, akkor megerősítem, hogy ő szegény és ezzel hozzájárulok ehhez az állapotához. Én ezt nem tehetem meg és nem is fogom megtenni, úgyhogy senkit nem fogok támogatni, aki azt mondja magáról, hogy ő szegény.
.

Én intuícióból mindig mindenkit támogatok, amikor jön erre egy jelzés, hogy mikor és mit kell adnom. Tavaly advent idején volt egy nagy kedvezményem a konzultációk árából, amit több mint 60 ember igénybe vett. Több mint száz, egyenként egy órás videóm van fent a Facebook-on, ingyenesek. Ott vannak a YouTube- on a videóim, a SoundCloud-on a hanganyagaim, meditációim, a weboldalamon a gyakorlataim. Elképesztő mennyiségű ingyenes anyag.
.

Én magam is ingyenes anyagokból építettem fel a vállalkozásomat, mert nem tudtam megvenni a tanfolyamokat, a képzéseket, a könyveket. Amikhez ingyen hozzá tudtam férni, azokból kiszedtem minden információt és elképesztő mennyiségű információ van az ingyenes anyagokban is. Itt az a kérdés, akarjuk-e a változást, akarjuk-e megtalálni a megoldásokat.
.

Ha úgy érzi valaki, hogy az ingyenes anyagokból nem kap semmit, az ingyenes anyagok számára nem segítenek, akkor neki a fizetős sem fog segíteni, pénzkidobás lesz. Mert ott nem az anyagokkal van a baj, hanem a befogadóképességével, azzal, hogy valamit még nem tud megengedni magának. Ilyenkor a legegyszerűbb kérdés az, hogy mitől tartok, mi baj történhet velem, ha megengedem magamnak a változást? Mi lenne a legrosszabb abban, ha lenne pénzem és bármit megvehetnék? Mire használom azt a helyzetet, amikor nem tudok megvenni magamnak semmit és ezért elhiszem, hogy emiatt nem tudok fejlődni? Ez nem igaz, ezt csak elhisszük. Én senkinek nem hiszem el, mivel a saját bőrömön tapasztaltam, hogy teljesen ingyenes anyagokból egy komplett, jól működő, jövedelmező vállalkozást fel lehet építeni. Fel tudtam magam szabadítani, nem kell munkát vállalnom, nincs főnököm. Ha ezt teljesen ingyenes anyagokból meg tudtam csinálni, bárki más is meg tudja csinálni.
.

A kérdés, hogy akarja-e.

Ha az ingyenes anyagok nem segítenek, a fizetősek sem fognak

2021. 09. 20. Facebook élő