Kellemetlen érzések önmunka közben

 

 

A „Könnyedség a teremtésben” anyagról jönnek a visszajelzések, és azt vettem észre, hogy előfordul, hogy valaki nem tudja, hogyan kezelje azt, ami történik közben. Azt kell tudni az ilyen jellegű anyagokról, hogy feltétlenül lesz hatása. Az első hatások általában olyanok, hogy feszültséget ébreszt az emberben.  A Théta Healing technikát tanulóknak elmondják, hogy amikor a kliens elkezd feszengeni, elkezdi magát kellemetlenül érezni, próbál kitérni a kérdések elől, elsírja magát, stb., akkor közeledünk a problémához.  Ezek a belső feszültségek pontosan azért vannak, mert a tudatalattink megpróbál még több erőfeszítést tenni, hogy elrejtse azokat a programokat, amiket ki szeretnénk pucolni.  Merthogy a tudatalatti még mindig azt hiszi, hogy azzal segít nekünk, ha továbbra is a valóságunkban tartja azokat a programokat.

 

A Théta Healing technika azért zseniális, mert meg tudjuk tanítani a tudatalattinak, hogy a régi programok helyett miket működtethet, ami tényleg szolgálni fog minket. Ha kap valamit helyettük, akkor hajlamosabb elengedni ezeket a régi programokat és kevésbé rejtegeti. Erről szól általában a Théta Healing munka. A „Könnyedség a teremtésben” anyagban vannak tisztítások, letöltések és szemléletformáló hanganyagok, amelyek azt célozzák meg, hogy az anyagi helyzetünkkel kapcsolatos programjaink, belső meggyőződéseink megváltozhassanak.  Az első jelek, amiről sokan beszámolnak, akik hallgatják, hogy megmagyarázhatatlan feszültséget tapasztalnak. Annak ellenére is, hogy arról beszélek, hogy a könnyedség lenne egy olyan irány, amerre el kellene indulni, és a küszködés, szenvedés megérett arra, hogy letegyük és helyette a könnyed, örömteli fejlődést válasszuk.

 

Itt két dolgot szeretnék elmondani. Az egyik, hogy amikor közeledünk azokhoz a programokhoz, amiket ki fogunk piszkálni a helyükről, akkor érezhetjük ezt a feszültséget, tehát ez mindenképpen jó. A másik, hogy ha nagyon nem megy a könnyedség, akkor érdemes ránézni, hogy tudunk-e hinni abban, hogy könnyű módszerekkel is lehet változtatni. Vagy még mindig abban hiszünk, hogy csak jól megszenvedve, saját magunkat jól megkínozva tudunk haladni az utunkon.

Hiába készítek én egy olyan anyagot, ami lehetővé teszi, hogy könnyedén változzanak a meggyőződéseink, ha az, aki megveszi, nem hisz abban, hogy ez lehetséges. Akkor az lesz, hogy az illető hallgatja az anyagot, de mellette továbbra is végzi ugyanazokat a küszködős önmunkákat, amiket mindig is, és igazából nem tudja megengedni magának, hogy a könnyed módszerek is hassanak.

Nem azt mondom, hogy végleg le kell tenni a nehéz módszereket, mert nagyon sokszor ásás nélkül egyszerűen nem tudunk tovább jutni és az egy picit melósabb. Csak azt mondom, hogy arra nézzünk rá, akár energiateszteljük is le, hogy tudunk-e hinni abban, hogy lehetséges könnyedén változtatni. Ha az jön ki energiateszteléssel vagy izomteszteléssel, hogy nem tudunk ebben hinni, akkor azt érdemes elengedni a fénybe, és letölteni helyette, hogy tudjuk, milyen érzés, lehetséges és biztonságos könnyedén, örömteli módon változtatni a tudatalatti programjainkon.

 

Nagyon tipikus dolog, hogy az embernek az önbecsülése függ attól, hogy mennyit szenved valamiért. Mi lenne, ha önmagunk tisztelete, az önbecsülés nem függne ilyen dolgoktól, hanem alapból megadnánk magunknak?

 

A „Könnyedség a teremtésben” anyagban található tisztító hanganyagban kérdéseket teszek fel, és minden kérdés után elhangzik, hogy bármilyen nehéz érzés, gondolat jött fel, azt csak engedjük, hogy megjelenjen, és aztán engedjük, hogy távozzon. Ez a rész az oldás. A tisztító hanganyag úgy működik, hogy a kérdések felpiszkálják a dolgokat, és a tisztítások a kérdések után pedig kipucolják. Tehát, ha eközben feszültséget érez valaki, az teljesen normális. Ez a célja a kérdéseknek, hogy felhozza ezeket a feszült érzéseket, utána viszont a tisztítást ugyanolyan odafigyeléssel el kell végezni.

 

Ha képesek vagyunk megengedni, hogy az a nehéz érzés ott legyen, akkor egyrészt érezzük, hogy nem azonos velünk, hanem valami más, ami velünk van jelenleg.

Másrészt, amikor képesek vagyunk olyan önuralmat tanúsítani, hogy meg tudjuk engedni pár másodpercre, hogy ez az érzés ott legyen velünk az energiatérben, akkor már kivontuk magunkat a hatása alól.

Utána már csak egy elengedés és mehet is a fénybe az a kellemetlen érzés.

Facebook élő

2021. 08. 09.