Théta Healing konzulensként az egyik leggyakoribb probléma, amivel megkeresnek, az a pénzhiány. Van persze sok más probléma is, mégis, ez valahogy markánsan kiemelkedik.
.
Ez két dolgot is jelent. Egyrészt minden Théta Healing konzulens olyan klienseket vonz be, akik az általa is jól ismert problémákkal küzdenek. Lehetséges, hogy a konzulens maga is még dolgozik az adott témán, de, ha nem, szinte biztos, hogy valamikor dolgozott rajta, és így a konzultáció számára is hozhat egy új nézőpontot a témában.
.
Másrészt azt is érdemes meglátni, hogy Magyarországon valóban sokan küzdenek anyagi gondokkal. Természetesen, mint mindent, ezt is a gondolkodásunk, a hiány-fókuszú látásmódunk okozza, nem pedig valamilyen külső tényező.
.
Egyszer, az egyik gazdasági válság idején megkérdeztek egy jómódú vállalkozót, hogy mit szól ehhez a válsághoz és milyen stratégiával szándékozik átvészelni. A gazdag vállalkozó azt felelte: nos, ez nagyon egyszerű, úgy döntöttem, hogy nem veszek részt benne.
Vállalkozása ezután a legkisebb megingás nélkül, a szokásos ütemben fejlődött tovább.
.
A döntés tehát rajtunk áll, hogy részt veszünk a szegénységben, vagy inkább a jólétet választjuk. Erre bárki rávághatná, hogy “könnyű azt mondani!”. És valóban.
A Théta Healing egy erőteljes és nagyon gyors technika, mégis úgy gondolom, nagy felelőtlenség lenne azt mondani, hogy gyere el egy konzultációra és pikk-pakk megszűnnek az anyagi gondjaid.
.
Megváltoztatni a gondolkodásunkat, és anyagi jólétet teremteni a magunk számára ez lehet egy hosszadalmas és fáradságos folyamat. Lehet persze könnyű is, és gyors is, és valójában nincs ember a földön, aki megmondhatná, hogy kinek lesz lassú és kinek gyors.
.
Ez ugyanis három fontos dologtól függ:
1. A tudatalattinkban tárolt meggyőződésektől, azaz a szüleinktől és a környezetünktől elfogadott programoktól – ezeken segít a Théta Healing.
2. Az általános hozzáállásunktól, vagyis attól, ahogyan a nap 24 órájában gondolkodunk.
3. A tetteinktől. Attól, hogy képesek vagyunk-e megtenni a szükséges lépéseket. Például tudatosabban kezelni a pénzügyeinket, vagy utána nézni, hogyan tehetnénk szert nagyobb bevételre, és, ha kell továbbképezni magunkat.
.
Ha ez a három dolog rendben van, mindenképpen javulni fog az anyagi helyzetünk. De többnyire nem máról holnapra. Valaki egyszer nagyon találóan egy nagy hajóhoz hasonlította az életünket. Van egy súlya, van egy tehetetlensége és egy meghatározott sebességgel halad valamilyen irányba. Ha elfordítjuk a kormányt, először nem történik semmi, a hajó a súlya és tehetetlensége miatt egy darabig még ugyanabba az irányba halad, majd egy idő után szép lassan elkezd irányt változtatni.
.
Ez történik velünk is, amikor változtatni akarunk. Az életünk millió apró-cseprő összetevője elkezd átállni egy új működésre, és időbe telik, mire a teljes belső magatartásunk, minden gondolatunk és minden tettünk teljes mértékben beáll ennek az új iránynak a szolgálatába.
.

Hogy mégis mennyi idő?

Az én személyes tapasztalatom az, hogyha valaki most teljes gőzzel elkezd tanulni, szemléletformáló irodalmat olvasni és törekedni a változásra, 2-5 év alatt meg tudja változtatni az életét a szegénységből egy határozott jólétet elérve. Ha valaki nagyon ügyes, és mondjuk nincsenek túl nagy adósságai, 5-10 év alatt az anyagi függetlenséget is elérheti (amikor annyi tartalékkal rendelkezik, hogy ennek a hozamából megélhet).
Ha egy ilyen szorgalmas és törekvő hozzáállás napi rendszerességű Théta Healing (vagy bármilyen hatékony önfejlesztő technika) gyakorlásával  társul, akkor az anyagi helyzet jelentős javulása 1-2 év alatt elérhető.
.
Ezek persze csak megközelítő számok. Van, akinél heteken belül megtörténik a nagy változás, van, akinél 10-15 év alatt. Sok mindentől függ. Aki nem egy teljesen elszegényedett, eladósodott helyzetből indul, hanem mondjuk van egy átlagos életszínvonala, de abból nem tud kitörni, neki valószínűleg könnyebb dolga van.
.
És bármilyen furcsán hangzik, léteznek olyan “szegény” emberek, akiknek az átlagosnál jóval több pénzük van, gazdagnak mondhatnánk őket, ingatlanjaik, megtakarításaik, nagy összegű bevételeik vannak, mégis, valami okból szegénynek érzik magukat. Az ilyenek ugyanúgy szenvednek a szegénység, a kiszolgáltatottság a “nem jut semmire” és az “én ezt nem engedhetem meg magamnak” érzéseitől mint azok, akiknek tényleg nincs pénzük. Ezt kívülállóként látni elég különös, de bizony előfordul. Nekik van talán a legkönnyebb dolguk, hiszen csak a látásmódjukat kell “átkapcsolni”, hogy észrevegyék azt, amijük van. Rajtuk például segíthet akár már egyetlen konzultáció is.
.
Egy azonban biztos: minél később kezdünk hozzá az önmunkához, annál később lesz eredmény.
.

Hogyan kezdjünk hozzá?

– Aki teljesen ingyenes megoldásokat keres, annak két javaslatom van:
1. Keressen olyan ingyenes hanganyagokat, videókat, letölthető olvasni valót, ami a pénzzel kapcsolatos szemléletváltásról szól. (A Youtube-on megtalálhatók például Brian Tracy és Earl Nightingale anyagai, kezdetnek elég jók)
2. Gondolja át, hogy hátha mégis megér a dolog annyit, hogy havonta 2-3000 Ft-ért megvegyen valami tananyagok vagy könyvet. Amikor ingyenes dolgokra vágyunk, arra tanítjuk a tudatalattinkat, hogy képtelenek vagyunk megvásárolni valamit, ettől tényleg képtelenek leszünk, és ez bezár minket egy ördögi körbe.
.
– Aki képes és szeretne befektetni a jövőjébe, annak számtalan könyv, hanganyag, tananyag, tanfolyam áll a rendelkezésére.
.
– Pontosan tudom, hogy milyen nehéz eldönteni, mivel és hogyan kezdjük, épp ezért írtam meg a “Nemesedj és Gazdagodj” című könyvet (a linkre kattintva megtekinthető), amely tartalmazza az alapokat, valamint pénzkezelési gyakorlatokat illetve egy hosszú olvasmány listát is.
.
Végezetül arra szeretnék biztatni mindenkit, hogy mindenek előtt szokjon hozzá a gondolathoz, hogy bármilyen helyzetben is van jelenleg, lehet rajta változtatni. Minden helyzetet a gondolkodásmódunk idéz elő, azon pedig kis gyakorlással mi magunk is könnyedén tudunk változtatni.
.

HA SZERETNÉL EGY ÁTFOGÓ NAGYTAKARÍTÁST A PÉNZZEL KAPCSOLATOS TUDATALATTI MINTÁIDON, AKKOR NÉZD MEG EZT AZ ANYAGOT:

https://nincskanal.hu/programozd-magad-bosegre-csomag

HA ÚGY ÉRZED, HOGY SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED: info@nincskanal.hu

IDŐPONT FOGLALÁS

.

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg a barátaiddal!