Január eleje, különösen a teliholddal induló időszak ritka égi együttállásokat és ezáltal sorsfordító energiákat hozott.
Különleges bolygóállások vannak és ezáltal erőteljes energiák érkeznek most, hogy segítsenek egy-egy nagyobb lépést megtenni az életünkben.

Ha szeretnél tudatosan részt venni ebben a folyamatban, most ülj le egy papírlappal és egy tollal és válaszolj írásban ezekre a kérdésekre:


– Mi az a kellemetlenség, rossz gondolat, zavaró körülmény, amitől már régóta szeretnél megszabadulni?
– Mik azok a fájdalmas gócpontok az emlékeid között, amiket még gondolatban is kerülsz?

Tisztázd le világosan, és kérj hozzá “égi támogatást”, hogy meggyógyuljon, és távozzon az életedből. Használd a szokásos gyakorlataidat, meditációidat, vagy használd a  Théta Healing technikát a folyamathoz (elengedés, megbocsájtás, gyógyítás feltétel nélküli szeretet által).


– Mire vágysz a legjobban, mi az amiről egész életedben álmodoztál?
– Milyen az az ideális élet, amit élni szeretnél?
– Mik azok a körülmények, élmények, változások, amik meghoznák számodra a valódi szabadság érzését?

Tisztázd ezeket, írd le világosan és ehhez is kérj “égi támogatást” azzal a technikával, amit szeretsz és rendszeresen használsz. Vagy használd a Théta Healing eszközeit és manifesztálj!

Ha ezeket nem ismered, végezd ezt az egyszerű teremtő gyakorlatot:
1. Írd le a vágyaidat lista szerűen jelen időben (Nekem van ez…, én itt élek… stb.)
2. Mondj el egy imát, vagy meditációban emelkedj fel szellemi lényegedhez.
3. Jelentsd ki (vagy kérd), hogy a listádon szereplő dolgok megvalósulnak a legjobb, legmegfelelőbb módon.
4. Képzeld el, vizualizáld, ahogy megvalósulnak.
5. Fejezd be a meditációt, térj vissza az életedhez és legyél éber a változásokra, amiket elindítottál.


– Mikor élted át a valódi örömöt, boldogságot, elégedettséget, amikor úgy érezted, hogy a helyeden vagy? Hol történt ez, kivel voltál, mit csináltál?

Éld át elevenen az élményt újra, majd koncentrálj az érzésre, és igyekezz minél hosszabb ideig fenntartani ezt az érzést. Nap közben és bármikor, amikor eszedbe jut, 1-2 percig tartsd fenn intenzíven ezt az érzést.

Végezetül arra biztatlak, hogy ezt a bejegyzést mentsd el magadnak, vagy nyomtasd ki, és a következő hónapokban legyen szem előtt, hogy emlékeztessen arra, hogy időnként megállj és az álmaidra koncentrálj, és a megfelelő érzelmi állapotba hozd magad. Mindez szükséges a teremtéshez és ahhoz, hogy tudatosan hozzájárulj azokhoz a változásokhoz, amelyek most meghozhatják a valódi áttörést az életedben.

HA ÚGY ÉRZED, HOGY SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGED: info@nincskanal.hu

IDŐPONT FOGLALÁS

.


.

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg a barátaiddal!